El tràiler d’acció real de Far Cry Primal desperta passions

  0

  Ubisoft llença un tràiler d’acció real de Far Cry Primal que repassa la història bèl·lica de la humanitat

  No és cap novetat que la indústria dels videojocs destina cada cop més diners a la publicitat. Casos com el de Grand Theft Auto VDestiny, amb un cost de producció, promoció i distribució de 250 i 500 milions de dòlars respectivament, demostren l’impuls d’un sector que passa per sobre del cinema. En casos com aquests és habitual veure campanyes promocionals com la del tràiler d’acció real de Far Cry Primal.

  Al clip sobre aquestes línies es pot veure un retrocés en la història bèl·lica de la humanitat, des dels conflictes moderns fins a l’edat de pedra, l’època que descriu el joc. Sota el lema “aquesta vegada no és qüestió d’armes, sinó de pebrots“, el vídeo promocional transmet la filosofia d’un videojoc que optarà més pels utensilis rudimentaris com les destrals o les fletxes.

  Promoció i context

  A més de l’impressionant tràiler d’acció real de Far Cry Primal, l’estudi desenvolupador ha acudit a antropòlegs especialitzats i personalitats del món del cinema per construir el dialecte propi del joc.

  Com succeeix en una època que es remunta 7,000 anys enrere, la millor opció era partir de zero (pots accedir una la publicació més detallada de Diari Català sobre l’idioma de Far Cry Primal aquí). El videojoc arriba al mercat a finals de mes, el 23 de febrer, a PlayStation 4, Xbox One i Microsoft Windows.