El tràiler d’Outlast 2 emociona YouTube

  0
  Tràiler d'Outlast 2 | Diari Català

  Tràiler d'Outlast 2 | Diari Català

  Amb més de 250,000 visites, el tràiler d’Outlast 2 es viralitza aprofitant Halloween

  Coincidint amb la vigília de la nit de bruixes, el tràiler d’Outlast 2, un dels jocs de terror més coneguts dels últims anys, és una realitat. Tot i fer 16 hores des de la seva publicació, el tràiler al canal de Red Barrels, l’estudi desenvolupador, acumula un quart de milió de visites. Tenint en compte que el clip també es troba a diversos canals de YouTube de diferents mitjans internacionals, l’èxit de la seva difusió és clar.

  Outlast 2 arribarà el 2016 per PlayStation 4, Windows PC i Xbox One. Ara per ara, no hi ha cap més detall relatiu a una data concreta, ni tan sols referent al joc. El tràiler d’Outlast 2 parla ben poc; és suggeridor però no ofereix cap detall relatiu a la història ni al lloc on succeirà. De totes maneres, aprofita molt bé el seu minut de duració amb una tensió que no abandona l’espectador en cap moment.

  Des de Red Barrels han confirmat que Outlast 2 no repetirà la fórmula d’una foscor constant que ofega al jugador, fet que deixa intuir un nou enfocament. El què sí torna, com es pot veure al tràiler sota aquestes línies, és la visió nocturna de la càmera domèstica; sens dubte, un dels punts forts de la primera entrega. A continuació, el tràiler d’Outlast 2.