El triatleta Laurent Vidal mor d’una parada cardiaca - Diari Catala
El triatleta Laurent Vidal mor d’una parada cardíaca al seu domicili a França | FOTO: Charles Platiau

El triatleta Laurent Vidal mor d’una parada cardíaca al seu domicili a la població francesa de Gigean (Hérault), a l’edat de 31 anys

El triatleta Laurent Vidal mor d’una parada cardíaca a la matinada d’aquest dimarts a l’edat de 31 anys, segons informa la Unió Internacional de Triatló (ITU).

Cinquè al triatló olímpic dels Jocs de Londres de 2012, el triatleta Laurent Vidal mor després d’un problema cardíac que ja va patir a l’abril de l’any passat durant un entrenament i que el va fer témer per la seva vida després d’uns dies ingressat. Finalment, el francès va decidir deixar la competició i convertir-se en l’entrenador de la seva parella, la neozelandesa Andrea Hewitt, actual subcampiona mundial.

Les reaccions a la seva defunció no s’han fet esperar, i a les nombroses referències al tricampió francès a Twitter s’han afegit les de la presidenta de la ITU, l’espanyola Marisol Casado, que comentava: “Laurent va ser una presència inoblidable, tocant la vida de qualsevol que es va trobar amb ell amb la seva actitud positiva i la seva increïble energia. Oferia constantment noves idees per a portar el nostre esport a un altre nivell. Estem molt agraïts per tot el que va fer pel triatló i els records que vam compartir amb ell. Ha marxat massa aviat i el trobarem a faltar”.