Trident MSN| Diari Catala

El trident format per Leo Messi, Luis Suárez i Neymar ha marcat més gols que tots els equips a la Liga BBVA, excepte el Real Madrid

Luis Enrique ja ha avisat que, contra el RCD Espanyol, sortirà a guanyar amb tot. El trident, que aquesta vegada no podrà comptar amb Luis Suárez per sanció, tornarà a tenir l’oportunitat de perforar un de les poques porteries que se li han resistit aquesta temporada: la del RCDE Stadium. Amb els quatre gols contra el Granada CF, el trident del FC Barcelona format per Leo Messi, Luis Suárez i Neymar ja porta 62 gols marcats durant aquesta temporada.

Una altra de les dades curioses sobre les espectaculars xifres anotadores del trident és que, a la Liga BBVA, porten un total de 39 gols (sobre el 44 en total que ha marcat l’equip barcelonista) , més que qualsevol equip de la competició domèstica, excepte el Real Madrid, que en duu 52. Luis Suárez i Neymar comparteixen el Pichichi amb 15 dianes i Leo Messi, que va passar-se dos mesos sencers lesionat, ja n’ha marcat nou.

A Europa, només Bayern, Borussia i PSG superen el trident

Els 39 gols del trident també superen pràcticament tots els equips de les principals lligues d’Europa. Cap equip de la Serie A italiana o de la Premier League anglesa han fet més dianes que els tres davanters blaugrana, només el Manchester City iguala la xifra. A la Bundesliga alemanya passa un cas semblant, malgrat que el Bayern de Munic (46) i el Borussia Dortmund (47) sí que han aconseguit veure més porteria que el trident. A la Ligue 1 francesa, només el PSG (50) supera Leo Messi, Luis Suárez i Neymar.