Trident MSN| Diari Catala

Els dos gols de Leo Messi i el de Luis Suárez a les acaballes del partit situen el trident en la xifra dels 100 gols entre totes les competicions

Leo Messi, Luis Suárez i Neymar ja sumen 100 gols entre els tres en totes les competicions oficials. D’aquesta manera, el trident blaugrana es torna a reivindicar i aconsegueix arribar a la màgica xifra tot i que, curiosament, en faltava un dels membres: Neymar, per complir el cicle de sanció al veure cinc targetes grogues a la Liga BBVA.

Per xifres, pel moment, Luis Suárez està sent el més determinant dels tres (amb el permís de Leo Messi, que va estar dos mesos lesionat per la seva lesió al genoll en el partit contra Las Palmas). L’uruguaià ja duu 42 gols, per 35 de l’argentí i 23 de Neymar. Però una altra dada que crida l’atenció és que Suárez és el jugador que ha participat amb més gols de la Liga BBVA, amb 26 dianes i 13 assistències.

Durant la temporada passada, el trident va arribar a la sorprenent xifra de 122 gols oficials, marcant-ne 58 Leo Messi, 39 Neymar i 25 Luis Suárez, tenint en compte que l’uruguaià va estar sense jugar tot el tram inicial de competició per la sanció de la FIFA que no el permetia debutar. Els tres jugadors més determinants del FC Barcelona van camí de superar els seus propis registres.