El trio de presentadors torna amb més pressupost per capítol

Ja estan aquí, ja han arribat, el projecte de les tres bessones ex Top Gear a Amazon sembla que ja comença a funcionar. Ahir a la tarda el bo d’en Jeremy Clarkson va publicar una piulada acompanyada d’una foto al seu compte de Twitter on apareixia amb els seus fidels escuders, Richard Hammond i James May, amb una clara demostració que la nova etapa amb el gegant de internet ja havia començat, així que ja queda menys per veure les noves aventures d’aquests tres personatges.

Recordem que fa uns mesos Clarkson va ser fulminat per la BBC a causa d’una baralla amb un productor de Top Gear, una decisió que va causar un gran rebombori internacional. Els seus dos fidels escuders el van seguir fins que fa poc van anunciar que tots tres havien fitxat per Amazon a canvi de seguir fent el que feien per una bona quantitat de diners.

El trio ex Top Gear torna a l'acció amb Amazon

Ara sembla que aquest nou projecte agafa forma i, de moment, ja els veiem en plena forma. A la imatge apareixen a l’Autòdrom Internacional do Algarve (Portimão, Portugal) rodejats de tot el seu equip de rodatge i de tres fantàstiques meravelles. Per aquesta ocasió han aconseguit reunir els tres grans hiperesportius del moment per tal de començar de la millor manera possible; parlem del Ferrari LaFerrari, el McLaren P1 i el Porsche 918 Spyder, tres autèntiques joies que, de ben segur, faran les delícies dels espectadors.

El que encara desconeixem és el nom del programa. Han sortit alguns rumors amb alguns possibles noms, però com encara no hi ha res oficial més val no esmentar-los. El que sí se sap i tal com hem dit anteriorment, el pressupost per cada capítol és més elevat del que gaudien a la BBC, així que les aventures que ens poden muntar aquest trio poden ser èpiques. Estarem atents per quan surti el primer capítol i sota quin nom ho faran.