El grup britànic d’animació The Line ha realitzat un videojoc de Di Caprio on l’actor californià tracta d’aconseguir el seu desitjat guardó de l’acadèmia

Comença la cursa per la vuitanta-vuitena gala dels Oscars on, aquesta vegada sí, tot sembla indicar que Leonardo Di Caprio es farà amb l’Oscar a millor actor. I és que l’actor californià s’ha trobat fins a 5 vegades entre els nominats, un fet que ha generat la inevitable paròdia d’una gesta particular que arriba a un nou capítol: el videojoc de Di Caprio.

Leo’s Red Carpet Rampage és un videojoc web disponible aquí on el jugador ha de prémer les tecles “g” i “h” del seu teclat com un boig, una fórmula semblant a la dels antics videojocs oficials de Les Olimpíades, per tal de no deixar escapar un premi Oscar que fuig de la catifa vermella. Més enllà de la inevitable mofa del títol, el videojoc de Di Caprio és divertit i addictiu, fet que n’ha facilitat la seva popularitat a les xarxes.

L’obra desenvolupada per l’estudi londinenc The Line compta amb l’aparició estel·lar d’alguns dels altres nominats (Michael Fassbender i Matt Damon), la intromissió de Lady Gaga -en referència al moment incòmode viscut durant la passada entrega dels Globus d’Or entre les dues estrelles- i petits mini jocs força crítics. D’entre ells, hi destaca el minijoc “Busca l’actor negre nominat”, una crítica directa a la polèmica per l’absència d’actors negres candidats a l’Oscar d’aquest any.

di caprio game
Captura d’un dels min ijocs a Leo’s Red Carpet Rampage | Font: Kotaku

Més enllà de la paròdia amb el videojoc de Di Caprio, moltes celebrities s’han llençat al món dels videojocs amb el seu propi títol. Per exemple, Demi Lovato, Katy Perry o Kim Kardashian compten amb la seva pròpia aventura per a smartphones amb uns resultats de vendes sorprenentment favorables.