El Volkswagen Tiguan 2016 a partir de 29.560 euros

El nou Volkswagen Tiguan 2016 arriba al mercat espanyol amb un preu a partir de 29.560 euros. És el primer SUV del grup automobilístic basat en la plataforma modular transversal MQB i aporta un disseny exterior amb línies més anguloses i proporcions més dinàmiques que li donen una essència més esportiva i atrevida. A l’interior, l’ús de la plataforma MQB es tradueix en un augment de l’espai per als passatgers, així com en un maleter més gran, que admet fins a 615 litres de càrrega (1.655 litres amb els seients posterior abatuts).

A l’apartat tecnològic, el nou Volkswagen Tiguan 2016 suposa l’entrada del segment A-SUV en la nova era de la connectivitat. Amb el servei Car-Net, el conductor pot accedir a la notificació automàtica d’accidents, informació online sobre trànsit i places d’aparcament o un informe d’estat del vehicle; a més, el sistema App-Connect integra els smartphones Apple i Android a les funcions dels sistemes d’infoentretenimient.

Els nous sistemes d’assistència del Volkswagen Tiguan ajuden a la comoditat, al dinamisme i a la seguretat del vehicle. Tecnologies com el sistema de frenat anticol·lisions múltiple, el Dynamic Light Assist, el sistema de frenat d’emergència a ciutat, el Detector de Fatiga, el Control de Creuer Adaptatiu (ACC) amb Front Assist, Side Assist i Lane Assist, o l’assistent d’aparcament davanter i posterior així com l’Area View, entre d’altres, faciliten la vida del conductor.

El Volkswagen Tiguan 2016 s’oferirà amb tres nivells d’acabat, Edition, Advance i Sport i també amb l’acabat esportiu R-Line i equiparà tres motoritzacions gasolina i quatre dièsel.

Al mercat espanyol el nou Volkswagen Tiguan 2016 arribarà als concessionaris durant el mes de maig i per al seu llançament estaran disponibles la versió dièsel 2.0 TDI de 150 CV, que pot combinar-se amb el canvi manual de sis velocitats o el DSG de set, i el propulsor de gasolina 2.0 TSI de 180 CV, només disponible amb el canvi DSG. Totes les variants poden muntar la tracció a les quatre rodes 4Motion.