Elijah Wood/TWITTER | Diari Català
Foto: Elijah Wood/TWITTER

La mare de l’actor el va protegir amb 8 anys contra els pedòfils

Després d’haver-se guanyat titulars amb les seves declaracions sobre l’abús sexual a Hollywood, Elijah Wood ara ha considerat oportú rectificar. Segons ha indicat fa unes hores The Hollywood Reporter’, l’actor no va afirmar en cap cas que tingués coneixement de xarxes organitzades de pederàstia en la indústria del cinema, sinó que les seves paraules per The Sunday Times van ser malinterpretades.

L’actor estatunidenc, Elijah Wood, havia admès en una entrevista concebuda al diari americà ‘The Sunday Times‘ que persones influents de la meca del cinema a Hollywood protegeixen als pedòfils.

De fet, durant aquest últims anys, l’actor havia confirmat que, a més, existeixen multitud d’abusos sexuals a menors d’edat. Fins i tot, ell quan va arribar a Hollywood, va rebre amenaces d’aquesta gent i la seva mare el va haver de protegir en tot moment quan tenia només 8 anys.

El protagonista de ‘El Señor de los anillos‘ va decidir no callar-se després de l’esdeveniment que s’ha conegut recentment a Regne Unit del familiar del presentador Jimmy Savile, del que s’ha conegut recentment que va abusar de centenars de nens petits.

“El problema número u de Hollywood, va ser, és i serà la pedofília”, havia sentenciat l’artista. Ho va assegurar en l’entrevista que els joves innocents i que busquen l’èxit són la presa fàcil d’aquest tipus de depredadors sexuals.