Fraikin Granollers i Barça Lassa s’han enfrontat en les dues últimes finals de la Copa, però és el primer cop que es veuen les cares a quarts de final amb el sistema F4

Fraikin Granollers i Barça Lassa s’han vist les cares dues vegades a la Copa del Rey, però el nou sistema F4 encara no acollit a quarts de final entre els dos equips catalans.

On sí s’han vist les cares és a la final; concretament, a les de les dues últimes edicions. La temporada passada, el Barça Lassa va emportar-se el títol amb un ajustat 27-26 en el marcador. L’any 2014, els vallesans van rebre una golejada més àmplia, i el 42-32 amb el qual es va arribar al xiulet final els va barrar de la possibilitat d’aixecar el trofeu.

La balança cau en favor del Barça Lassa

Aquesta temporada, Fraikin Granollers i Barça Lassa se’n enfrontat tres vegades, duels en el quals els blaugranes han fet ple de victòries. A la Supercopa de Catalunya, els culers van derrotar els granollerins per 35-21. A la Supercopa d’Espanya, els de Xavi Pasqual van guanyar per 26-23, mentre que en el partit d’anada de la Liga Asobal el Fraikin va caure al Palau Blaugrana per 39-28.