Eloy Gila marxa a buscar minuts

0
Eloy Gila deixa el Llagostera fins al juliol - Diari Català
El jugador surt per la falta d'oportunitats a l'equip però tornarà el proper estiu a la disciplina blaugrana | FOTO: UE Llagostera

La UE Llagostera ha fet públic un comunicat per informar que el davanter Eloy Gila finalitzarà la temporada en un altre equip i retornarà al club al juliol

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava ha informat aquest migdia que ha arribat a un acord amb el davanter Eloy Gila per a que aquest deixi l’equip fins al final de la present temporada. El futbolista, nascut fa 27 anys a Sabadell, marxa a la recerca de minuts i ha signat un contracte que el vincula novament amb el club des de l’1 de juliol del 2016.

Eloy Gila va arribar al mercat d’hivern de la temporada 2012/2013 i es va convertir en una peça clau per a aconseguir l’ascens a la Liga Adelante. A la primera temporada del Llagostera a la Segona Divisió de la Liga de Fútbol Profesional l’atacant va jugar 28 partits i va fer un gol. Des del club se li ha desitjat molt sort i se l’ha qualificat com un exemple de professional i company d’equip.

La sortida d’Eloy Gila és la quarta del Llagostera en aquest mercat de fitxatges, després de les d’Enric Pi, ‘Mosquito’, Juanto i ‘Giva’.