Els 5 millors detalls tècnics de porters del FC Barcelona

0
Els 5 millors detalls tècnics de porters del FC Barcelona

El joc de peus és un requisit fonamental pels porters del FC Barcelona. Tot seguit, els 5 millors detalls tècnics de porters del FC Barcelona.

Com ja va recordar la secretaria tècnica del FC Barcelona abans dels fitxatges de Claudio Bravo i Ter Stegen, el joc de peus és un requisit fonamental pels guardians de la porteria de l’equip blaugrana. El passat diumenge, el porter xilè ens va deixar un retall espectacular sobre Roberto Soldado. Tot i així, repassant les últimes temporades del FC Barcelona, podem veure que no es tracta d’un fet aïllat. El bon gust dels porters amb la pilota als peus és un tret característic a la porteria blaugrana. Tot seguit, els 5 millors detalls tècnics de porters del FC Barcelona:

1. Ter Stegen contra el BATE Borisov (2015/2016)

Des del primer moment que va fitxar pel FC Barcelona, Ter Stegen no va tenir cap mena de complex per mostrar el seu repertori tècnic tot i ser porter. La setmana passada, al partit de Champions League contra el BATE Borisov, va tenir la sang freda de controlar la pilota fora de la seva àrea, cobrir-la amb el cos davant de la presència d’un davanter rival, aixecar el cap buscant ajudes i acabar la jugada amb una passada precisa.

2. Claudio Bravo contra el Villarreal (2015/2016)

El porter xilè Claudio Bravo, titular indiscutible per Luis Enrique i petició expressa del tècnic asturià la temporada passada, va deixar un detall de luxe en el partit del passat diumenge contra el Villarreal amb un precís retall sobre Roberto Soldado que va deixar assegut el davanter valencià.

3. Pinto contra el Real Madrid (2010/2011)

José Manuel Pinto era un altre dels jugadors que no s’estava de res quan estava en possessió de la pilota. Contra el Real Madrid, en un partit tant important com la final de la Copa del Rei i amb empat al marcador a falta de cinc minuts per acabar el partit, va decidir sortir de l’àrea amb la pilota controlada i amaga amb un retall al davanter madridista Adebayor.

4. Ter Stegen contra l’Elche (2014/1015)

Una altra vegada, Ter Stegen. La temporada passada, contra l’Elche, ens va deixar aqust control de pit amb passada bombejada sense deixar que la pilota toqués la gespa.

5. Víctor Valdés contra el Real Madrid (2011/2012)

Pep Guardiola sempre li va demanar a Víctor Valdés que no tingués por a l’hora de donar sortida a la pilota amb els peus. Tot i que, de vegades, va costar un disgust, la filosofia de construcció de joc des del primer jugador fins l’últim va ser senya d’identitat de l’època més daurada del club.