Els accidents de trànsit a Rubí van augmentar un 22% el 2015

0
accidents, radar
Foto: @AjRubi

La policia local instal·la un radar mòbil per controlar la velocitat i reduir els accidents tant al casc urbà com a les travessies que envolten la ciutat.

 

La Policia Local de Rubí duu a terme, des del passat 18 de gener, una nova campanya de control de la velocitat dels vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil, cedit pel Servei Català de Trànsit. L’objectiu principal d’aquest dispositiu és reduir la velocitat i els accidents dins del municipi i a les carreteres C-1413a i BP-1503, al seu pas per la ciutat.

“La seguretat viària és una de les prioritats d’aquest govern. Estem treballant des de diferents àmbits per millorar la seguretat dels rubinencs i les rubinenques, especialment entre els col·lectius més vulnerables, com ara els vianants i els ciclistes. Sense anar més lluny, estem ampliant moltes voreres i recentment hem dut a terme les obres per crear el primer carril bici de la ciutat”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Güeto.

Aquests controls de la velocitat estan dirigits a detectar i denunciar les infraccions relacionades amb l’excés de velocitat per, d’aquesta manera, intentar reduir-les i minimitzar el seu efecte directe sobre la sinistralitat. L’any passat, els accidents de trànsit amb ferits van augmentar un 22% a Rubí, una xifra similar a la de la resta de Catalunya.