Els americans no estan preparats per a la veritat sobre els Ovnis
L’expresident dels Estats Units encoratja les teories d’aquells que creuen l’existència de civilitzacions extraterrestres.

L’acte de campanya de Jeb Bush a les primàries demòcrates a Orlando (Florida) va tenir un protagonista inesperat. El pare del polític, George H.W. Bush, president d’Estats Units entre 1989 i 1993, director de la CIA en 1976, vicepresident amb Ronald Reagan i membre del Club Bilderberg va respondre a una qüestió sobre els ovnis.

[quote]El Govern d’Estats Units dirà alguna vegada la veritat sobre els ovnis?”, li va etzibar el periodista i Bush, sense immutar-se i davant la sorpresa dels presents, va respondre que “els nord-americans no estan preparats per conèixer la veritat[/quote]

Sense temps per reaccionar, el servei de seguretat va identificar al periodista i va procedir a la seva detenció.

Es tracta d’Adam Guelch, membre de la xarxa Mutual Ufo Network (MUFON) organització privada que investiga el fenomen OVNI i produeix una sèrie documental de televisió seguida per milions de nord-americans.

No és la primera vegada que Bush protagonitza un incident similar. El 7 de març de 1988, durant una reunió a Arkansas abans de ser triat president, va assegurar que era una persona “molt acurada en la vida pública sobre com tractar la informació classificada”. La seva resposta ha estat, des de llavors, objecte de múltiples interpretacions basades que no va negar l’existència d’Ovnis.

Segons el portal Mil21, els assessors de Jeb Bush, que malgrat que comptar amb el suport de gran part de l’establishment està sucumbint davant Donald Trump, no van trigar a llevar ferro a l’incident i van mantenir que es tractava d’un ancià de 91 anys amb pèrdues de memòria.

“Els seus comentaris no reflecteixen l’opinió del candidat presidencial”, va assegurar el portaveu de la campanya, que tem que les afirmacions de l’expresident puguin acabar definitivament amb les seves opcions d’arribar a la Casa Blanca.

Estats Units desvetlla albiraments d’ovnis.

Els americans no estan preparats per a la veritat sobre els Ovnis

Els més de 12.000 informes sobre albiraments estaran a la disposició de l’usuari a través de la xarxa de manera totalment gratuïta.

Estats Units posa a la disposició dels usuaris, documentació sobre els albiraments d’OVNIS després de la Segona Guerra Mundial que fins ara guardava en els arxius nacionals (Washington), segons ha publicat aquest dimecres The Daily Mail.

Des d’aquest dia es podrà accedir a la documentació, recollida a la web Project Blue Book de manera gratuïta a través d’Internet. Els informes es corresponen amb els presumptes albiraments investigats pel ‘Projecte lliuro blau’, que dóna nom a la pàgina web.

Segons aquest estudi, durant la Guerra Freda van arribar a les oficines de la Força Aèria nord-americanes més de 12.000 alertes d’albiraments d’OVNIS per part dels ciutadans nord-americans. En total hi ha 12.618 informes d’albiraments, 701 dels quals no van tenir una explicació lògica. “Hi ha una gran quantitat de treball perquè els investigadors aficionats intentin trobar una explicació a allò que mai la va tenir”, ha explicat Nigel Watson, un conegut ufòleg, al diari The Daily Mail.