ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

El terme Anunnakis és el nom d’un grup de deïtats sumèries i akadias relacionats amb els Annuna (els “cinquanta grans déus”) i els Igigi (déus menors).

El nom s’escriu variablement “a-nuna”, “a-nunake-ne”, o “a-nun-na”, significant més o menys “els de la sang real” mentre altres grups postulen que significa (Anu=Cel,na=i, Ki=Terra), descrit com la cinquena generació de déus en l’epopeia babilònica de la creació, el Enuma Elish.

La llegenda sumèria diu que existeix un planeta més en el nostre sistema solar, anomenat Nibiru pels sumeris, que té una òrbita el·líptica similar a la d’un cometa i que triga 3600 anys a fer un volt completa al voltant del sol.

Sitchin, així com altres investigadors sostenen la teoria que els antics sumeris coneixien l’existència de tots els planetes del Sistema Solar i la presència d’un planeta més, del com procedien els Annunaki, i que en els seus principis van ser la gènesi de la vida sobre la Terra i la causa de la ràpida evolució de l’home al nostre món mitjançant intervenció genètica.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?
Orbita de Nibiru

 

Segons els sumeris els seus déus van baixar quan no existia vida. Per als sumeris, igual que per a molts altres pobles de l’antiguitat, els seus déus van ser éssers de carn i os que van habitar entre ells i dels quals van aprendre nombroses activitats. Van fer de la Terra la seva llar i van començar a construir ciutats que van associar a funcions determinades. Segons un mite babilònic més recent, els Anunnakis eren els fills de Anu i Ki, els déus germà i germana, ells mateixos, els plançons de Anshar i Kishar (pivot del cel i pivot terrestre, els pals celestials). Anshar i Kishar eren els fills de Lahm i de Lahmu (“els fangosos”), noms donats als guàrdies del temple en Eridu, el lloc de Apsu en el qual la Creació segons ells va ocórrer. El cap del consell de Anunnaki era el gran Anu, (més que ser un déu del cel, Anu realment significa “cel”), d’Uruk i els altres membres eren els seus descendents. El seu lloc va ser pres per Enlil, (En=senyor, lil=vent, aire), qui, en l’antiguitat era pensat com el separador del cel i de la terra. Això va donar lloc a un conflicte entre Enlil de Nippur i el seu germanastre Enki de Eridu, sobre la legitimitat de Enlil com a governant Celestial i terrestre. Enki, (En=senyor, Ki=Terra), a més de ser el déu de l’aigua dolça, era també déu de la saviesa i de la màgia, i era mirat per alguns com a alquimista. Quan el Igigi va decidir fer vaga i va refusar continuar treballant per mantenir l’harmonia de l’Univers, en el Shappatu (hebreu: Shabbat), Enki va crear a la humanitat perquè aquesta assumís la responsabilitat de realitzar les tasques que els déus havien abandonat.

Els Anunnakis, per la seva banda, eren els companys altíssims (Alt concili) del consell dels déus i de Anu. Van ser distribuïts sobre la terra i al món subterrani o baix món. Els més coneguts entre ells eren: Asaru, Asarualim, Asarualimnunna, Asaruludu, En-Ki (Ea pels Akadianos), Namru, Namtillaku i Tutu. (Una anàlisi convencional de la pràctica religiosa sumèria es pot trobar en el llibre de A. Leo Oppenheim., Mesopotàmia antic: Retrat d’una civilització morta, una edició revisada que es va publicar en 1976. En aquesta obra, Oppenheim es mostra molt previngut respecte de les interpretacions sobre els déus que “van perdre la civilització”).

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Mentre alguns erudits descompten la relació entre la vida extraterrestre i les civilitzacions antigues, existeixen uns altres que són partidaris de la idea sobre antics astronautes, tals com Zecharia Sitchin (q.v.), Sherry Shriner, Laurence Gardner, Juan Andres Salfate i David Icke, els qui creuen que els Anunnaki van ser creats addicionalment dels “semi-Extraterrestres” vinguts a la terra durant l’antiguitat per crear o alterar l’ADN de l’home primitiu. Aquests estudiosos proposen diverses accepcions de la paraula “Anunnakis”, dues de les quals són “anunaki” i “anunnakki”, que van traduir com “els quals van venir de cel a la terra”. (Molt similar a la traducció Raëliana d’Elohim.)

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

El que va fer polèmic el treball de Sitchin va ser el postulat que una suposada raça molt avançada, d’éssers anomenats Anunnakis, van ajudar als sumeris a començar la seva civilització.

En 1976, Zecharia Sitchin, qui traduïa els textos cuneïformes sumeris, va publicar el primer dels seus llibres: El dotzè planeta. En aquest llibre va parlar de meravelles i coneixements tecnològics que, segons ell, va tenir la civilització antiga de sumèria. Sitchin resumeix que els Anunnakis serien un grup antic d’extraterrestres que van obrar recíprocament amb els sumeris, i van poder portar tecnologia avançada a aquesta civilització. L’estudiós va descriure el món d’aquests éssers (Nibiru), com un planeta misteriós que torna al veïnatge del Sistema Solar cada 3.600 anys.

Els qui segueixen la idea dels astronautes antics, postulen que els sumeris creien en l’existència d’un planeta anomenat Nibiru, que orbitava dos sistemes solars i que era la llar de dues races: la dels Anu i la dels nefilim. Diuen també que cada 3600 anys, aquest cos celeste visita el nostre sistema solar. Segons això, els Anu van venir com a mestres a la Terra i van crear una raça auxiliar, els éssers humans, enllaçant el seu propi material genètic amb la del homo Erectus. Els Anu eren descrits com a homes semidivins, però de doble alçada (els gegants); genèticament parlant, es mostraven com una raça esclava, dedicada a treure or de les mines per restaurar l’atmosfera de Nibiru. En un cert punt, continuant amb aquesta versió, es diu que els Anunnakis van passar el control de la terra als éssers humans, encara que va haver-hi en ells temptatives de destruir-los.

Els arqueòlegs i científics, en revisar les traduccions de Sitchin, les van qualificar especulatives i fantasioses, i van acabar per descartar el treball. No obstant això, amb el pas del temps s’han unit a la teoria ufològica figures com el genetista Laurence Gardner, els seguidors del qual postulen que encara que imperfecte el seu treball, prepondera l’essència a la qual donen molta importància. D’altra banda argumenten l’existència d’evidència científica circumstancial, acumulada al llarg de la història de tal manera que és difícil negar la possibilitat de l’existència d’aquests éssers. Com a exemple d’aquesta evidència proposen el descobriment dels metalls monoatòmics (ORMUS, Barry Carter) i les presumptes ruïnes del “MEGA”, descobertes per la reconeguda oceanògrafa russa Paulina Zelitsky, en les costes de Cuba a 800 peus de profunditat.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

En el 2004 la idea ufològica sobre l’antic astronauta, va ser utilitzada en un guió de set edicions del comic Silver Surfer de Marvel Còmics. En aquest, aquests éssers eren descrits inicialment com a “estrangers” que donaven la consciència i el coneixement a la humanitat; posteriorment, en l’últim tiraje de la història, queda implícit que els Annunaki eren els déus de les històries sumèries.

Diferents sèries de ciència-ficció han basat els seus arguments en les teories de Sitchin, per exemple, en la sèrie televisiva Stargate, els déus antics d’Egipte, Sumèria i altres països -fins i tot ícons judeocristians- són inspirats en una raça d’extraterrestres anomenats Goa’uld que van esclavitzar a la humanitat. En Babylon 5 es diu que els Vorlon van ser considerats com a déus i àngels per diferents races en temps primitius incloent la humana. En la telesèrie Battlestar Galàctica, es diu que els humans provenen del Planeta Kobol, llar dels Déus de Kobol. Els humans estaven dividits en 13 tribus que van deixar Kobol i van colonitzar tretze planetes cadascuna, sent la Terra una de les colònies. I en la telesèrie Smallville s’esmenta com els kriptonians van visitar la Terra en el passat i van ser confosos per déus.

A més, els Anunnakis han estat inspiració per a treballs musicals. El grup alemany de Heavy Metall Running Wild va escriure en 1995 la cançó Genesis (The Making And Fall of a Man) per al seu disc Black Han Inn. La Cançó, de més de 14 minuts de durada, relata la forma en què els Anunnakis van crear a la humanitat en el context d’un enginyós disc conceptual que barreja moltes llegendes amb una història original sobre la creació i destrucció de la raça humana.

Com és ben conegut, la civilització sumèria és una de les més antigues de les quals es té coneixement. Es van assentar a Mesopotàmia fa uns 5.000 anys gens menys i sobre ells resideix el mèrit de ser els primers a desenvolupar l’escriptura. Van ser els inventors de l’astronomia, aritmètica, àlgebra, ells van crear les matemàtiques, van crear la primera forma d’escriptura en jeroglífics juntament amb els egipcis, 4.000 a. de C.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

La creació de l’home segons els mites sumeris és molt semblada a la bíblia, Enki prenc argila i li va donar forma, per invitació de Nammu, encara que les primeres formes no van ser satisfactòries.

Els humans veien a aquests éssers com a déus, ja que eren intel·ligents, posseïen moltes tecnologies i coneixements i tenien una gran longevitat, encara que eren mortals. Aquests éssers van ser anomenats pels sumeris Annunakis. El terme que esmenta la Bíblia és Nephilim (recordem que la Bíblia és una còpia de les tradicions sumèries), encara que algunes traduccions errònies els denomina “gegants”.

Segons els sumeris, els seus déus van baixar a la terra des del cel, molt abans de l’arribada de la humanitat. Per als sumeris, igual que per a molts altres pobles de l’antiguitat, els seus déus van ser éssers de carn i os que un dia van habitar entre ells i dels quals van aprendre nombroses activitats i normes de convivència.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Ells van venir com a colones i explotadors, van fer de la Terra la seva llar i van començar a construir ciutats, ciutats que van associar a funcions determinades i que estaven governades per Annunakis.

És sabut que cada ciutat sumèria disposava d’un déu i una deessa protectora, això pot interpretar-se com que el govern d’aquestes ciutats estava encarregat a parelles de déus.

Textos i manuscrits oposats en ruïnes sumèries sobre les observacions de constel·lacions, cossos celestes i posicionament dels planetes en el sistema solar, el moviment dels planetes entorn del Sol. Consideraven el sistema solar un conjunt de 12 planetes, explicant la lluna i el sol. Al desè planeta li cridaven Nibiru, que té una òrbita similar a la d’un cometa, de 3600 anys.

Els sumeris van ser bons observadors i com a conseqüència van formular teories astronòmiques molt avançades a la seva època. Les imatges arqueològiques que s’han trobat així ho testifiquen, però si alguna cosa pel que resulten especialment cridaners és pel seu més que possible contacte amb civilitzacions extraterrestres.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Seria alguna cosa que explicaria el seu avançat coneixement d’astronomia, de representar el sistema solar com avui ho coneixem. I és que diversos especialistes han sostingut que només una raça alienígena podria haver-los transmès tals coneixements, impensables per a la seva època i que passarien bastants segles per aconseguir alguna cosa similar en alguns aspectes.

En aquest sentit, són ben coneguts els Anunnaki, un grup de deïtats sumèries que vindrien a ser éssers semiextraterrestres, enviats des del cel a la terra. Serien una raça molt avançada que van ajudar als sumeris en el desenvolupament de la seva civilització.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

I encara avui segueix sent alguna cosa realment misteriós l’origen de la civilització sumèria, amb una estructura social complexa, coneixements avançats d’agricultura, metal·lúrgia, medicina, astronomia, matemàtiques i creadors de l’escriptura jeroglífica.

En les taules Sumèries, escrites fa més de 5000 anys, (així com en el Bhagavad Gita dels vedas) es descriuen clarament els seus “Déus”.

Els Annunakis (també anomenats Annuna – Fills de An) van ser els déus confinats al món subterrani, també es diu que vivien en Dulkug o Dulku , el “monticle sant”. En el text sumeri sobre “El descens de Innana al Món Baix” s’identifica als Annunaki com els set jutges del Món Baix.

La traducció d’algunes tabletes, realitzades per lingüistes destacats com Samuel Noah Kramer i Zecharía Sitchin, mostra una civilització sumèria molt avançada. Kramer afirma que “els sumeris, amb l’ajuda dels seus déus, especialment Enlil (el Rei del Cel i la Terra), van transformar una terra plana, àrida i assotada pels vents en un regne fèrtil i florent”.

Diversos autors com Zecharia Sitchin, han descobert en els textos sumeris aparells com a coets i naus dels déus. Possiblement descripcions d’una civilització d’origen extraterrestre que es va desenvolupar en aquesta zona del món fa més de 5000 anys.

La vida dels sumeris girava entorn dels seus déus. Aquests tenien cos físic i a ulls dels sumeris eren els An.unna.ki, literalment “aquells que van venir del Cel a la Terra”.

Aquests déus van instruir al poble en la construcció de temples en llocs escollits. Amb el temps, es van desenvolupar diverses confrontacions bèl·liques entre els déus. A la regió del Mar Mort s’han trobat evidències d’una confrontació nuclear entorn del 2040 a. de C. En aquesta regió es conserven encara anomalies radioactives i partícules nuclears. L’ona nuclear va originar un cicló radioactiu que va acabar amb la civilització sumèria.

Un text sumeri diu: [quote]“A la terra va caure una calamitat, una desconeguda per a l’home, una que no s’havia vist mai abans… una gran tempesta del cel… una tempesta que va aniquilar tota la terra… un vent diabòlic com un torrent enfuriat… acompanyada d’una calor abrasador… durant el dia va robar a la terra del seu sol lluent, a la nit els estels no brillaven… La gent aterrorizada, no podia amb prou feines respirar… Les boques es van omplir de sang… va fer que les cases s’abandonessin… els rius de Sumèria afluïen amb aigües amargues… les pastures creixien amb herba marceix… Els déus van evacuar Uruk, es van amagar a les muntanyes, van escapar més enllà de les llunyanes planes…”.[/quote]

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Les narracions sumèries sobre “aquells que van arribar del cel” s’interrompen en aquest punt. Els supervivents al Armagedón nuclear dels Anunnakis van sofrir una reculada enorme, sumint-se en el caos i la confusió.

Gràcies a l’esforç dels elements més conscients de la humanitat, el coneixement dels déus va sobreviure al món per via de diverses formes d’esoterisme i societats secretes, com les Escoles de Misteri d’Egipte i l’escola de Pitàgores. Però sobre el món és cernia l’ombra de la contra iniciació…

La Bíblia jueva, segons diversos autors, està escrita sobre coneixements històrics i iniciàtics del passat. Però el llibre jueu no seria la mateixa gnosi, sinó que en ell, el coneixement hauria estat pervertit i adulterat amb una intenció maligna.

En Gènesi 6 es parla de Déu, o Nefilim, en les seves versions més antigues. En realitat la bíblia jueva està referint-se a una versió dels Anunnakis sumeris el terme dels quals Sitchin tradueix com “els quals van descendir”.

Gènesi 6,

[quote]1 Quan els homes van començar a multiplicar-se sobre la terra i els van néixer filles, 2 els fills de Déu van veure que les filles dels homes eren belles, i van prendre per esposes a les quals més els van agradar. 3 El Senyor va dir: <&gt;, 4 Per aquell temps hi havia gegants a la terra (i també després), quan els fills de Déu es van unir a les filles dels homes, i elles els donaven fills. Aquests són els herois d’antany, homes famosos.[/quote]

En llibres posteriors de la Bíblia jueva veiem com el jueu extreu coneixements dels antics egipcis. Aquests, els egipcis, van obtenir el coneixement de cultures més antigues: Babilònia i sumèria. Els deu manaments de la bíblia jueva són una rèplica calcada d’un passatge del Llibre Egipci dels Morts.

En definitiva, el descobriment arqueològic del món antic i la traducció de les seves tabletes, textos i altres registres, ens va mostrar que la bíblia jueva (l’Antic Testament) és una còpia fidel d’històries molt més antigues. Va ser un dur cop contra el Pentateuc (els cinc primers llibres de la bíblia jueva), que es va confirmar quan en 1880 l’investigador alemany Julius Welhausen va publicar Prolegomen to the History of Israel. En ell recollia evidències que Moisés no va poder escriure aquests textos cabdals. Welhausen defensava fins i tot la hipòtesi que aquests relats que parlen de l’Elohim o Éssers

Brillants equivalents als Anunnakis, procedien de fonts més antigues, més tard identificades amb Sumer.

Creació de l’Home

El pare dels Anunnakis es deia An (o Anu en acadio), vivia en el cel (Nibiru) i visitava la Terra i altres llocs del nostre sistema solar molt de tant en tant, acompanyat de la seva esposa Antu. El seu temple a la ciutat d’Ur rebia el nom d’I. Anna, “La casa de An”. Els sumeris la denominaven també com “La Casa per Descendir del Cel”.

Anu va tenir dos fills que van venir al nostre planeta: Enki, el primogènit i Enlil.

Al principi Enki va prendre el comandament a la Terra, encara que aviat, per ordre del seu pare, va ser substituït per Enlil. Entre ells tenien diferències referents a les regles de successió dels déus, determinades aquestes per la puresa genètica.

Enki va tenir un paper decisiu en la creació de l’home.

Nammu, és la deessa de l’abisme d’aigua, el mar primitiu. És descrita com la mare de tots els déus així com la dona de An. És la mare de ENKI, al com demana que creu servents per als déus seguint les seves directrius i amb l’ajuda de ki, creant a l’home.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

La creació de l’home segons els mites sumeris és molt semblada a la Bíblia; ENKI prenc argila i li va donar forma, per invitació de Nammu, encara que les primeres formes no van ser satisfactòries. Però es van adonar que el ser ja ho tenien solament faltava posar la seva marca i van usar al mico. Els humans veien a aquests éssers com a déus, ja que eren intel·ligents, posseïen moltes tecnologies i coneixements, encara que eren mortals.

En Nibiru albergaven dues races: la dels Anu i la dels nefilim. Els Anu van venir com a mestres a la Terra i van crear una raça auxiliar, els éssers humans, enllaçant el seu propi material genètic amb la del homo Erectus. Els Anu eren descrits com a homes semidivins, però de doble alçada (els gegants) es mostraven com una raça esclava, dedicada a treure or de les mines per restaurar l’atmosfera de Nibiru.

En aquestes races predominaven 12 grans savis, un dels més importants era ENKI, que va barallar contra tots per evitar que ens destruïssin en veure el potencial que teníem i intentar deixar-nos evolucionar tranquils al nostre planeta, vulien tenir-nos esclavitzats per sempre, però ENKI va guanyar la batalla i els Anunnakis ens van cedir el planeta.

Al dia d’avui la “Baula perduda” sobre el salt entre el mico i l’home és una realitat que mai es coneixerà científicament, existeix la teoria que van manipular genèticament als primats per convertir-nos en els éssers intel·ligents que som.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Ens van crear per ser els seus esclaus mentre s’aprofitaven dels recursos d’aquest planeta, la Terra era un laboratori dels Anunnakis.

Els textos sumeris parlen de la necessitat de crear treballadors a la Terra per als jaciments d’or “donant-los la imatge dels déus” i suficient intel·ligència per utilitzar eines. Enki i la seva mitja germana Nin.Har.Sag (Senyora de la Muntanya Primordial) van fer diversos experiments genètics. Després de diversos intents fracassats, van aconseguir donar amb un espècimen apte per al treball de les mines. Ho van cridar Lu.lu, o “un que ha estat barrejat”. Era el primer “humà”.

Aquests són els “terrestres”, els “esclaus de la Atlàntida” que ens parla Miquel Serrano: [quote]“Existirien diverses humanitats. La humanitat divina dels hiperbóreos, la semidivina dels herois descendents dels divins barrejats i la dels animals-homes, els sudra, els pasu, “els esclaus de la Atlàntida”[/quote], tal vegada els “robots” de la Atlàntida, que van sobreviure d’alguna manera al seu enfonsament” (ENS, llibre de la Resurrecció. Miguel Serrano). Després de l’enfonsament de la Atlàntida, continua dient Serrano, en la superfície de la terra “hi ha éssers estranys, irrecognoscibles (Evenor, Leucippe, Clito).

Alguns dels extraterrestres s’enamoren de les filles dels homes. Llucifer i les seves hosts entren a la Terra Buida, interior, on construeixen les ciutats de Agarthi i Shamballah. Allí esperen poder rescatar als quals involucionaren en semidivins, barrejant-se amb els terrestres”.

La mescla entre divins i “humans” dóna lloc a la “humanitat”. Una humanitat en la qual trobem races mixtes, barrejades, més o menys pures. Entenem que aquesta és una qüestió molt delicada i no pretenem establir com a definitiva una idea sense tenir fonament ferm, però hem de tenir en compte que els textos sumeris són, a més d’històrics, els textos més antics de la humanitat, per la qual cosa hem de concedir-los un estimable valor. Aquesta qüestió tractada per les tabletes sumèries podria ser una explicació de la radical diferència existent entre les diferents races humanes. Producte de la mescla entre elements divins i humans, trobem esperits divins, races celestes, encarnats en trossos de fang (matèria demiúrgica): “àngels caiguts”. Ànimes caigudes al món.

Sitchin, així com altres investigadors sostenen la teoria que els antics sumeris coneixien l’existència de tots els planetes del Sistema Solar, des de Mercuri a Plutó, aquest últim descobert a principis del segle XX. I la presència d’un planeta més, amb una òrbita al voltant del Sol gegantesca (cada 3.600 anys), del com procedien els Annunakis”, els déus del seu panteó i que en els seus principis van ser la gènesi de la vida sobre la Terra i la causa de la ràpida evolució de l’home al nostre món mitjançant intervenció genètica.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Els habitants d’aquest planeta, eren els Annunaki (Sitchin els denomina Nefilim).

La raó real per la qual els Annunakis van baixar a la terra està confusa: Martin opina que va haver-hi un xoc entre Nibiru o una de les seves llunes amb Tiamet (el planeta que estava entre Mart i Júpiter) Opina que va haver-hi una gran nau espacial (Nibiru 2) que va ser a colonitzar la terra (anaven 12 parelles).

Sitchin opina que van venir a la recerca de metalls que s’estaven esgotant al seu planeta.

Tots dos opinen, i la tradició sumèria asi ho esmenta, van crear als homes perquè els servissin. D’alguna forma van utilitzar als homes com una altra evidència d’aquests anomenats déus, o éssers reals, està en la llista de reis sumèria, en les dinasties antediluvianes, els reis de les quals regnaven edats sorprenents, que es mesuraven en sars (equivalents a 3600 anys)

És curiosa la coincidència de 3600 anys, és un sar, que és l’equivalent a un any de Nibiru (el que demora a fer un volt completa el planeta dels Anunnakis).

També és curiós la coincidència amb la matemàtica sumèria, basada en un sistema sexagesimal (múltiples de 60; 60×60=3600), que ha estat l’origen de la forma en què tenim de mesurar el temps (hh mm ss) i en la trigonometria (360 graus).

Si es té en compte la llista real sumèria, i es consideren els sar de 3600 anys, succeeix que el període antediluvia, que va començar amb l’arribada dels Anunnakis va ser fa 450.000 anys, això fa suposar que els Anunnaki van viure a la terra molts anys, sense l’actual civilització humana, ja que aquesta va aparèixer en finalitzar el regnat dels Anunnakis.

El fet de la creació de l’home és sorprenent en la versió de Frisell, ja que suposa que vam ser creats com a unió de dues races, una de Nibiru i una altra de Sirià.

D’altra banda Sitchin, creu que el paradís era un jardí dels Nibiru, i que l’Arbre de la Ciència era l’arbre que ens va permetre procrear, ja que en ser híbrids de Anunnakis i Homo Erectus, érem incapaços de fer-ho. Segons això els Anunnakis no volien que els homes es reproduïssin i quan ho van aconseguir els van tirar del Paradís.

Hem de recordar que els mites sumeris parlen d’un Paradís anomenat Dilmun descrit en el mite de “Enki i Ninhursag”. Dilmun és una terra pura, brillant i santa, regada per 4 rios d’aigua dolça, omple de llacs i palmeres i arboles. En Dilmun els déus parien sense dolor.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Per justificar l’origen extraterrestre del coneixement Sitchin es recolza en dos interpretacions d’art sumeri.

Primera: El deixant de Naramsin, aquest deixant celebra la victòria de Naramsin sobre els seus enemics en el camp de batalla. El mateix rei ocupa la figura central calcigant als seus contrincants amb una llança a la seva mà dreta, mentre observa desafiadora al que sembla ser una muntanya amb un estrany disseny cònic i sobre la qual al seu torn es poden apreciar clarament almenys, dos cossos celestes, encara que s’endevina un tercer una miqueta deteriorat a dalt del tot.

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Sitchin qüestiona que la figura central de tota aquesta escena sigui la del Rei Naramsin, perquè als déus sumeris igual que molts altres de la zona, sempre eren representats amb un casc amb banyes, com el de la figura i que suposadament representa al sobirà de Akkad.

També crida l’atenció la presència de “dos sols” (o més) en el firmament, precisament sobre el cim d’una no menys sorprenent muntanya, i que Zecharia Sitchin associa més a la figura d’un coet per molt fantàstic que pugui semblar.

Segona: Hi ha un segell del tercer mil·lenni A. de C., conegut amb el nom de VA/243. A l’esquerra entre dues figures s’aprecia el que Sitchin ha identificat com el Sistema Solar, en una mostra clara dels elevadíssims coneixements astronòmics dels sumeris. En la imatge d’a baix veiem un esquema més clar d’aquesta representació i que Sirchin defineix de la següent manera:

ELS ANUNNAKIS, QUI EREN?, D'ON VENIEN? I PER QUE?

Una ampliació del Sistema Solar representat sobre el cilindre VA/243, es pot observar que els “punts” que envolten l’estel són de fet esferes. Al petit Mercuri li segueix un Venus més gran. A la Terra, de la mateixa grandària de Venus, li acompanya una Lluna petita. A continuació, contra direcció a les agulles del rellotge, es veu a Mart, més petit que la Terra encara que més gran que la Lluna o Mercuri. Després l’antiga representació mostra un planeta desconegut per a nosaltres, bastant més gran que la Terra encara que més petit que Jupiter i Saturn, que s’observen clarament a continuació. Més endavant, una altra parella concorda perfectament amb els nostres Urà i Neptú. Finalment, també es troba allí el petit Plutó, encara que no on ho situem en l’actualitat (després de Neptú), sinó entre Saturn i Urà……

Les anomalies detectades amb el nou planeta entre la Terra i Júpiter, i l’estranya ubicació de Plutó, correspondrien a la irrupció cada 3.600 anys d’un planeta extrasolar que en els seus orígens va desviar l’òrbita de Plutó a la seva actual posició i que va xocar seguidament amb un planeta situat on es troba el cinturó d’asteroides, que serien les restes d’aquesta col·lisió.

Posteriorment, la qual cosa va quedar del planeta va apropar la seva òrbita al Sol, i és el nostre actual món, la Terra.

Els antics sumeris cridaven al planeta del qual és va desprendre de la Terra, Tiamet, i al planeta intrús que va originar el xoc, Nibiru, d’on procedien els seus déus. Segons la mitologia sumèria d’aquest xoc va sorgir la vida a la Terra. Avui dia, són molts els científics que opinen que la vida a la Terra tal vegada va tenir el seu inici per la presència d’organismes extraterrestres procedents de meteorits o altres cossos de l’espai exterior que van impactar fa milions d’anys sobre la Terra.

Un altre Professor Marco A Reinoso, sobre les idees de Sitchin avança aquesta cronologia de Anunnaki, déus o reis Antediluvians: [quote]Fa 450,000-445,000 anys: Els Nefilim van arribar a la terra “Ki” procedents del planeta Marduk, es van establir en la antiga Mesopotàmia, quan van arribar algunes àrees del planeta estaven cobertes pel gel i glaceres, 432,000 (120 Shar), anys han passat entre el primer descens dels Nefilims a la terra i el diluvi.[/quote]

Fa 415,000 anys:Enki” un Nefilim va establir la ciutat de Larsa.

Fa 400,000 anys: Sobrevé un gran període interglacial, Enlil un altre Nefilim a dalt a la terra “Ki,i estableix rutes marítimes cap al sud-est de Africa i organitza extracció de l’or en les mines.

Fa 360,000 anys: Els Nefilim estableixen el gran centre metal·lúrgic BadTibira per travar i modelar l’or per als components espacials i les seves ciutats d’or que són construïdes.

Fa 300,000 anys: Anunnaki, Enki i Ninhursag, altres Nefilim, intervenen en la genètica d’algun mico per crear als treballadors primitius que utilitzarien en l’extracció de l’or en les mines.

Fa 25,000 anys: El homosapiens es multiplica i escampa per altres continents.

Fa 13,000 anys: Els Nefilim tornen definitivament al seu planeta deixant al regne humà morir, sobrevé el gran diluvi universal abruptament sobre el planeta i donant per acabada l’era glacial.

Avui segueix sent un misteri per a la ciència establir l’origen de la civilització sumèria, apareguda de la nit al dia, amb una estructura social extremadament complexa. L’agricultura, la metal·lúrgia, la terrisseria, la música, la medicina, les lleis, etc. van aconseguir una dimensió totalment desconeguda en un període brevíssim de temps, després de més de dos milions d’anys d’una evolució aparentment lenta i sense grans sobresalts, en la qual l’home havia estat més prop d’un estil de vida animal.