Anunnakis estan tornant-Diari-CatalàSegons rumors i filtracions el pentàgon podria estar ocultant que els Anunnakis tornen a la terra.

Els Anunnakis tornen a la Terra, segons una recent entrevista d’un home amb fonts d’informació privilegiada del Pentàgon. Segons Stan Deyo, la paraula de moda al voltant del Pentàgon és que els déus sumeris estan tornant a la Terra.

 

Vincles Anunnaki amb estels ISON i Encke

Amb dos objectes celestes coneguts a l’horitzó, cal preguntar-se per què als estels ISON i Encke i se’ls va donar aquests noms particulars. La paraula “on” ‘sobre’ és associada amb la paraula Un (pronunciada “An“) com en Anunnaki, i un dels seus líders, Anu (ON-nu). El prefix per ISON seria IS, com en Isis, que és el mateix personatge en el folklore com Inanna i la deessa sumèria, Ishtar. Per tant, si se separa la paraula ISON per esdevenir IS + ON, s’obté Ishtar, dels Anunnaki. El Cometa Encke és molt més obvi per a aquells que han estudiat els Anunnaki.

Enki (com en el cometa Encke) era un déu sumeri que va ser referit posteriorment com Ea (com per què el nostre planeta és anomenat earth = Terra). Enki era la deïtat de les arts, l’entremaliadura, l’aigua, l’aigua de mar, l’aigua del llac, la intel·ligència i la creació.

Anunnakis estan tornant-2-Diari-Català

OVNIs al Cel Occidental = Anunnaki?

Moltes persones estan mirant cap al cel occidental en una anomalia que només podem anomenar un ovni, ja que no hi ha grans estrelles o planetes en aquesta àrea en particular del cel, d’acord amb l’aplicació mòbil, Skeye o Stellarium. Alguns creuen que aquest OVNI, possiblement, pot ser una de les naus de les Plèiades o Arturiana, però també podria ser possible que els Anunnakis tornen. Com evidència de molts reports i vídeos de tot el món, aquest ovni canvia de color i grandària. Diverses formes de geometria sagrada es poden detectar d’aquest OVNI i els colors canviaran de forma intermitent.

Si aquest és l’OVNI Anunnaki, esperi que tots els governs s’assegurin que una nova estrella serà col·locada en les aplicacions SkEye i Stellarium per encobrir el fet que no estem sols en aquesta galàxia o univers. Per a algunes persones, això serà massa per empassar. Altres negaran el que està passant, però per a aquells que tenen la capacitat de buscar fora de la caixa, hi ha totes les possibilitats sense por o aprensió.

 

Sistemes de Control

Els governs poques vegades ens diuen la veritat i cobreixen amb les excuses de què la informació és “confidencial o un “risc de seguretat pel que és molt possible que la majoria dels governs sàpiguen que els Anunnakis tornen a la terra, però tenen por dir-li a la gent perquè faria col·lapsar els seus sistemes d’esclavitud econòmica i religions del món tal com els coneixem.

Un pensament per a meditar ve de la Bíblia cristiana, versió Reina-Valera.

En Gènesi 1:26, s’afirma, “I Déu va dir: Fem l’home a imatge, d’acord amb la nostra semblança …” Un ha de preguntar-se per què es diu: “Fem l’home a imatge“. Si hi havia un déu, llavors s’hauria de llegir: “I Déu va dir: Faré l’home a la meva pròpia imatge“.

Anunnakis estan tornant-1-Diari-Català

Seria possible que la Bíblia fos escrita pels Anunnaki i dissenyada per controlar l’home a través de la por? Després de tot, la religió = submissió, el control i la conformitat, que és la mateixa plantilla de tots els governs.

Per al registre, la versió King James de la Bíblia va ser editada per Sir Francis Bacon, que era un maçó de grau 33º. En aquest nivell de la maçoneria, hi ha un lema de “ordo ab chao“, que significa “ordre a partir del caos“. La Bíblia acaba en caos amb el capítol anomenat Apocalipsi.

Esclaus de l’Or

En el relat sumeri, Enki va desobeir al seu pare, Anu, i estimava les creacions humanes. Enki i Anu han estat en guerra des que aquesta traïció. Anul era un dels “déus creadorsque van manipular el nostre ADN per convertir-nos en treballadors esclaus que minaven l’or en aquest planeta per als Anunnaki.

Aquesta és probablement la raó per la qual l’Església Catòlica Romana està en possessió de tant or. Segons una font, s’estima que l’Església Catòlica Romana posseeix 60,350 tones mètriques d’or. Si ens fixem en la piràmide a la part posterior del dòlar, veurà un “tot ull que veu“.

És possible que l’entitat (o entitats) en la part superior de la piràmide siguin els Anunnaki i ens han mantingut com a esclaus econòmics durant milers d’anys?

El Despertar

Independentment de com funciona aquest sistema, les persones estan despertant a la tirania i l’opressió de tots els governs i s’estan adonant que les nostres actuals formes de vida són insostenibles a través de la moneda fiduciària i el nostre sistema d’esclavitud econòmica actual.

En total, pot haver-hi diversos milers de líders mundials que ens mantenen a tots en l’esclavitud econòmica, mentre que sabent contaminen les reserves d’aigua, aire i aliments. Els principals mitjans de comunicació segueixen fent jugar la targeta de la por, així com s’ubiquen tanta propaganda patrocinada per l’estat com sigui possible.

Anunnakis estan tornant-3-Diari-Català

Podem aixecar per sobre d’això i podria literalment succeir durant la nit, però en primer lloc, la base de la piràmide (tots nosaltres) ha d’unir. Ja no podem tolerar l’odi d’altres països, ètnies o races, perquè això és el que ens impedeix avançar com a civilització.

Els Hopi creuen que nosaltres som els que hem estat esperant. En altres paraules, tenim el poder de canviar les coses ara mateix, sense l’ajuda dels Anunnaki o qualsevol altra raça extraterrestre benvolent possible. Però primer, ens hem d’unir com a comunitat global.