Els atletes espanyols carreguen contra Marta Domínguez

0

Els atletes espanyols carreguen contra Marta Domínguez a través de les xarxes socials

Els atletes espanyols carreguen contra Marta Domínguez a les últimes hores desprès que es conegués durant el dia d’ahir que el Tribunal d’Arbitratge de l’Esports (TAS) sancionés a la migfondista de Palència amb tres anys i retirant-li tots els èxits des del 2009-2013 inclòs el títol mundial dels 3.000 metres obstacles aconseguit per Domínguez al Mundial de Berlín i la plata que va obtenir a l’Europeu del 2010.

El motiu és que desprès de les últimes investigacions, el TAS ha trobat clares irregularitats en el passaport biològic de l’ex-atleta, que havia estat senadora del PP en aquesta última legislatura i que havia estat inclosa com a número 19 de la llista dels Populars al Congrès dels Disputats de Madrid, tot i que a les últimes la mateixa Marta Domínguez havia renunciat per motius personals. Aquesta resolució del TAS ha aixecat ampolles entre els atletes que segueixen en actiu i que en el seu moment havien tingut a la rossa de la cinta rosa, com el seu gran referent. A continuació algunes de les piulades més importants respecte a aquest dopatge confirmat de Marta Domínguez:

  • Luis Alberto Marco (@marco800):  “Me alegro que se haga justicia después de tanto tiempo. Pero lo cierto es q fue uno de los mayores “palos” q me he llevado en este deporte.” “Era para mí un ejemplo a seguir… hasta que se supo todo. Obviamente no dejé q mi admiración me cegase.De un plumazo dejó de representarme”
  • Pablo Torrijos (@ptorrijos916): “Y cómo siempre me gusta decir, el tiempo pone a cada uno en su lugar. La emoción que sentimos muchos españoles al ver tu oro, ahora es NADA”
  • Eva Peleteiro (@apeleteirob) “En su día llegaste a ser mi ídolo y a día de hoy no podría ni mirarte a la cara, qué vergüenza.”