Els Cavs es redimeixen de la derrota a Chicago apallissant Memphis (106-76)

0
Marc Gasol, desesperat
Marc Gasol, desesperat
Marc Gasol, desesperat

El primer partit de la temporada a casa de Memphis ha estat un malson en mans d’uns Cavaliers més rodats.

L’equip del mitjà dels Gasol ha estat molt inferior a uns Cleveland Cavaliers que han confirmat que són un ferm aspirant a l’anell a l’espera de que tornin dos peces clau com Irving i Shumpert.
Des de l’inici del partit els Grizzlies no han trobat la cistella dels d’Ohio i aquests trobaven el cèrcol amb molta facilitat, arribant a tenir avantatges de 18 punts al descans, gràcies a l’inspiració de Lebron James (12 punts) i Kevin Love (17 punts) i l’aportació de segones espases com JR Smith (9 punts), Mozgov (9 punts), Dellavedova (12 punts) i Cunningham (12 punts).
Els triples han estat un factor diferencial, ja que Mo Williams trobava sempre la xarxa mentre que un canoner com el ‘Grizz’ Courtney Lee es trobava amb l’anella una vegada darrere d’una altra.
L’equip de Mississipi mai ha estat dins del partit i quan semblava que podia acostar-se arribava un altre parcial dels homes capitanejats per ‘The King’.
L’últim quart ha estat una exhibició o entrenament per a suplents i s’ha jugat a un ritme propi de pretemporada.

Poc a pogut fer el de Sant Boi

Marc Gasol ha estat espès com el seu equip perquè el fet de no tenir bons percentatges des de la línia de tres ha fet que els Cavaliers tanquessin bé la zona i deixessin el mitjà dels Gasol en 12 punts i 5 rebots, uns números baixos tenint en compte que parlem d’un “all star”.