El gol de Borja Díaz, el millor de la J11 de la LNFS

0
Borja Díaz fa el millor gol de la J11 de la LNFS
@youtube

Borja Díaz, Ferrao, Catela, Juandi i Jesulito van fer els cinc millors gols de la J11 de la LNFS

Després dels cinc gols anteriors liderats per Wilde, en aquesta onzena jornada de la LNFS es van marcar nous de gran qualitat, alguns molt importants, que són els encarregats d’entrar entre els cinc millors.

En cinquena posició tenim el de Jesulito, del Magna Gurpea,  que va introduir la pilota a la porteria contrària amb un suau toc per sobre de Dídac Plana.

A continuació Juandi, del Jumilla, va anotar pel seu equip desfent-se d’un jugador contrari i amb un gran xut amb la cama dreta.

En el tercer lloc, Catela, que va fer un ‘hattrick’ pel Santiago Futsal, va introduir la pilota per l’escaire fent inútil l’intent del porter per aturar-la.

Ferrao, del Barça Lassa, va aconseguir el segon millor gol demostrant una gran qualitat en girar-se davant d’un jugador de l’UMA Antequera i marcant amb la cama esquerra.

I finalment, Borja Díaz, del Movistar Inter, és qui lidera aquesta classificació, ja que va definir de manera excel·lent després d’un gran contraatac iniciat per Pola, enviant l’esfèric per sobre del porter del Burela, que no va poder fer res.