Els creadors de Beyond: Two Souls i Heavy Rain presenten Detroit

  0

  Quantic Dream anuncia Detroit, una aventura futurista amb un robot com a protagonista

  És possible que molts usuaris recordin la demostració tècnica que va presentar Sony l’any 2012: Kara. En un principi, es tractava d’un clip sense relació amb cap joc en plena producció, però es tracta de Detroit: Become Human, la nova proposta dels creadors de Heavy Rain. Durant la presentació d’opertura de la Paris Games Week iniciada ahir 27 d’octubre es va poder veure el primer tràiler amb el motor del joc, un clip indexat sobre aquestes línies.

  Detroit es tracta de la tercera obra de l’estudi de David Cage, popular per oferir uns videojocs marcats per la presa de decisions i una història flexible. L’escriptor francès i cap de la companyia que firma el joc, Quantic Dream, ha estat l’encarregat de mostrar Detroit al públic, sota una aclamació generalitzada. Al tràiler s’hi pot veure com Kara es familiaritza amb els seus cinc sentits, i també com contempla la creació humana des d’un altre punt de vista.

  Detroit: Become Human
  Kara, la protagonista de Detroit

  Existencialisme a la carta

  Detroit: Become Human presenta Kara, un androide que és un error dins la cadena de producció pel fet de sentir-se viu, com qualsevol humà. Després d’una escapada de la què se’n desconeixen els detalls, Kara es troba enmig d’un món futurista on els robots amb aparença humana s’utilitzen diàriament com un servei públic. Però Kara és diferent.

  David Cage acosutma a jugar amb els seus personatges tant com el mateix jugador, esprement la seva personalitat fins al límit, com passa en el seu darrer títol, Beyond: Two Souls, on la protagonista fuig d’un món que la persegueix per ser diferent. Sembla que a Detroit es jugaran les mateixes cartes, tot i que la recepció de Beyond no va ser especialment bona. Esperem que Cage tingui un as sota la màniga per evitar que aquesta sigui la proclamació d’un declivi.