Stephen Curry es fixa en Messi

L’estrella de l’NBA i dels Golden State Warriors, Stephen Curry, no ha dubtat a declarar-se “un gran fan” del davanter del FC Barcelona Lionel Messi, amb qui reconeix similituds per tenir “un estil creatiu” en què prima la “imaginació” i l’elegància, per la qual cosa agraeix qualsevol comparació amb l’argentí.

“Els dos tenim un estil creatiu, un sentir quan estàs en un camp de futbol o en una pista. Jo intento usar la meva imaginació quan jugo, usar les meves dues mans, driblar i donar un toc elegant al meu joc com fa Messi quan surt al camp“, assenyala l’MVP de la temporada passada.

En una conferència telefònica amb mitjans internacionals, Curry, que amb els Warriors va assolir la ratxa històrica de 16 victòries seguides en l’arrencada de l’NBA, explica d’aquesta forma els possibles motius de la comparació amb el crac blaugrana. El d’Akron, que revoluciona el bàsquet en cada partit des de fa més d’un any, reconeix ser un seguidor de Messi.

“M’encanta veure’l jugar. En sóc un gran fan. És el tipus d’esportista que observes perquè mai saps el que farà, en qualsevol moment. Quan surt per la televisió tothom està enganxat a la pantalla perquè pot agafar la pilota i llavors alguna cosa especial pot ocórrer”, afegeix.

L’estiu passat el Barça va ser rebut pels Warriors en la gira que va fer pels Estats Units en el seu pas per la badia de San Francisco. Aquí, tot i que no van coincidir les dues estrelles, els dos clubs -campió d’Europa i de l’NBA- van estrènyer llaços. “Cal apreciar aquest tipus de talent i agraeixo la comparació amb ell”, finalitza Curry.