Els equips de Halo 5 entren en acció

  0
  Halo 5: Guardians

  Halo 5: Guardians posa rumb a la seva estrena amb les primeres seqüències del Blue Team i l’esquadra Osiris

  A gairebé una setmana de la seva estrena mundial, Microsoft treu pit amb Halo 5: Guardians publicant les primeres seqüències dels dos equips que protagonitzaran el joc: Blue i Osiris. Tal com vam anunciar  Halo 5 tractarà la persecució de Master Chief enmig d’una guerra contra els Covenant que sembla no tenir fi.

  Els encarregats de la recerca són els quatre integrants d’Osiris, comandats per Jameson Locke. Tot i que no queda clar, atenent al tràiler promocional del mes passat, sembla que la missió acabaria amb èxit, però també amb tragèdia. La seqüència de l’equip Osiris pertany a l’inici del joc, mentre que la de Blue té lloc en algun punt intermig de Halo 5: Guardians.

  L’alta definició, només a les cinemàtiques

  Tots dos clips es mouen a la resolució que marca l’estàndard de l’alta definició. Però, Microsoft ja ha manifestat que serà una cota que no es podrà mantenir al llarg de l’experiència. La raó principal és no sacrificar l’objectiu tècnic primordial de Halo 5: mantenir-se dins les seixanta imatges per segon.

  Halo 5 Blue
  L’equip Blue, comandat per Master Chief

  Pel que fa als jocs de tirs en primera persona, el gènere dels jocs Halo, els reflexos són tan importants que la quantitat d’informació transmesa per la pantalla és crucial. La millor manera de garantir que el jugador rep tota la informació necessària és a través d’una mitjana estable en les seixanta imatges per segon, una xifra que obliga a Microsoft a sacrificar la resolució de Halo 5: Guardians.

  Tot i que el joc arribarà a l’alta definició en plena partida, només ho farà durant moments puntuals. On sí que mantindrà l’estàndard és a les seqüències cinemàtiques com la que hi ha sota aquestes línies, la pertanyent a la primera aparició de l’equip Blue al joc. Val a dir que el desplegament gràfic de totes dues seqüències deixa bocabadat. Halo 5: Guardians sortirà a la venda el pròxim dimarts 27 d’octubre de manera exclusiva per Xbox One.