Rafa Nadal | Diari Catala

Després d’haver estat acusat de dopatge per una ex ministra francesa, els esportistes espanyols han volgut fer costat Rafa Nadal posant la mà al foc per la seva innocència

Després de les declaracions de Roselyne Bachelot, ex ministra d’esports francesa, acusant Rafa Nadal de dopatge sense aportar cap mena de prova i sobre les quals el tennista mallorquí emprendrà mesures legals, els esportistes espanyols han sortit al pas per defensar-lo i posar la mà al foc per la seva innocència en aquest àmbit.

Toni Nadal, oncle i entrenador de Rafa Nadal: “Aquesta dona és imbècil. Ja em sorprèn que ho digui la gent del carrer, però que ho faci una exdirigent em sembla increïble. No sé quins motius tindrà aquesta senyora per dir això però és evident que desconeix el tennis i el món de l’esport “.

Luis Enrique Martínez, entrenador del FC Barcelona: “No tinc informació suficient sobre les declaracions. Crec que tinc més opcions de dopar-me jo com a entrenador que ell. És l’esportista ideal i tinc plena confiança en ell. Només té un defecte, l’equip al qual anima (el Real Madrid). Crec que denunciarà la persona que va donar aquesta informació i em sembla molt bé”.

Diego Pablo Simeone, entrenador de l’Atlético de Madrid: “És una cosa molt difícil de comentar, però confio en l’esportista i en la persona que és”

Roberto Soldado, jugador del Villarreal CF: “Rafa Nadal és un exemple per a qualsevol esportista. Que se l’acusi d’aquesta manera em sembla molt mesquí. Ja sé que no fa falta, però vull donar-li ànims. L’enveja és molt dolenta”.

Vicente Del Bosque, seleccionador espanyol de futbol: “Tots tenim afecte i admiració per Rafa Nadal. Tenim excel·lents esportistes i un dels números u és Rafa i per molt que el vulguin infravalorar, estan equivocats. Espero que se solucioni de la millor manera possible i que el seu nom no quedi tacat”.