Nolito es baixa amb el Celta de Vigo al Camp Nou | Diari Catala
Nolito es baixa amb el Celta de Vigo al Camp Nou | FOTO: La Liga

Nolito, Sergi Gómez i Andreu Fontàs es perdran el partit entre el FC Barcelona i el Celta de Vigo, el que hagués suposat el retorn dels tres jugadors al Camp Nou

El Celta de Vigo viatja amb moltes baixes importants al Camp Nou. Curiosament, tres dels jugadors de l’equip gallec que jugaven amb anterioritat al FC Barcelona es perdran el duel i només el lateral esquerre Carles Planas arriba amb possibilitats de saltar al terreny de joc en el seu retorn a casa. D’altra banda, Nolito i Andreu Fontàs per lesió i Sergi Gómez per sanció no podran ser-hi presents.

Nolito, la màxima estrella de l’equip gallec amb 15 gols, porta nou partits de Liga BBVA consecutius sense jugar per un trencament de fibres al recte anterior de la cama dreta. El jugador encara nota molèsties al xutar, fet que el manté al marge de l’equip. Molt mala sort per el davanter andalús ja que es trobava, probablement, en el millor moment de la seva carrera esportiva.

El seu gran rendiment amb el Celta de Vigo l’havia dut a ser convocat per Vicente Del Bosque a la Selecció Espanyola, despertant també l’interès de Luis Enrique per emportar-se’l al Barça. Un fitxatge que no va arribar-se a concretar al no posar-se d’acord els dos equips per temes de plaços en els pagaments, ja que els gallecs demanaven l’import total de la clàusula d’immediat, mentre que els blaugrana pretenien una cessió amb compra obligatòria a final de temporada.

Els centrals Andreu Fontàs i Sergi Gómez tampoc podran concretar el seu retorn al Camp Nou. Fontàs va començar sent titular indiscutible i oferint un gran rendiment a l’eix defensiu fent parella amb Cabral. No obstant, els problemes físics només li van permetre disputar els quatre primers partits, tot i que després es va recuperar per tornar a recaure. Sergi Gómez li va agafar el relleu i s’ha consolidat com a jugador important, tot i que està sancionat per haver vist cinc grogues i tampoc podrà jugar contra el seu ex equip.