Uns investigadors afirmen que els extraterrestres s’alimenten d’energia humana.

Investigadors del fenomen ovni i els que suposadament han establert contacte amb éssers alienígenes, sostenen que els extraterrestres s’alimenten d’energia humana.

La idea que no som els únics éssers intel·ligents en l’Univers, va sorgir des que l’home va començar a mirar les estrelles; però, es considera que éssers intel·ligents ens visiten constantment, la qual cosa contínuament propicia debats.

Alguna vegada s’han preguntat de quina manera que s’alimenten aquests éssers?

Oficialment, cap extraterrestre ha detallat en què consisteix el seu menú habitual. Alguns ufòlegs sostenen que possiblement aquests éssers no s’alimenten de carns o plantes com nosaltres, sinó que els extraterrestres s’alimenten d’energia.

Els investigadors d’hipotètiques civilitzacions extraterrestres, anomenats exopolítics, assenyalen que hi ha diferents classes, unes més empàtiques que altres; per exemple, afirmen que la raça rèptil és la més regressiva i menys amistosa amb els humans. Alex Collier, qui diu va ser contactat per éssers d’Andròmeda, sosté que els rèptils de l’Estrella Alfa Draconis, són els ‘matons del barri’.

Collier detalla que aquests éssers han conquerit diversos planetes, motivats per la seva set de sang i poder; i que justament, aquests rèptils són acusats de devorar les nostres energies.

L’investigador espanyol David Parcerisa ,que fa uns anys va gravar una sèrie de vídeos sobre la història dels extraterrestres Anunnaki, va produir un mini documental anomenat ‘La Celda Planetària: L’aliment dels Déus’, on va entrevistar a altres estudiosos del fenomen, qui van detallar que aquests extraterrestres s’alimenten d’energia humana.

Jesús Jofré, un terapeuta que assegura ser contactat per extraterrestres, ha afirmat que aquests éssers no ens devoren, sinó que es nodreixen de l’energia que emetem “sobretot quan més desharmònics estem, quan més alterats estem“.

David Parcerisa diu que els humans emetem ones de freqüència en funció dels nostres estats d’ànim, que poden modificar la matèria. Pel que sembla, alguns éssers alienígenes com els rèptils metamòrfics ,a qui se’ls atribueix la facilitat de canviar el seu aspecte físic, consumirien les nostres ones de freqüència quan l’estat d’anímic és baix.

Els éssers que operarien els centres de poder, prefereixen que els humans posseïm sentiments negatius com: odi, por o exaltació. Per combatre aquesta teoria, Parcerisa recomana mantenir un bon estat d’ànim, romandre serens i vibrar en amor i harmonia, la qual cosa privaria l’alimentació energètica dels reptilians.

Hi han teories que semblen tretes d’una pel·lícula de terror, en les quals s’apunta que no tots els alienígenes operarien com vampirs energètics, sinó que alguns reptilians, mengen nens vius.