Extraterrestres tenen por a les armes nuclears | Diari Català

Ex-ministre Canadenc assegura que els extraterrestres tenen por de les armes nuclears.

Els extraterrestres creuen que les armes nuclears que hi ha a la Terra amenacen el cosmos, segons va afirmar l’exministre de Defensa canadenc Paul Hellyer.

En una entrevista que va concedir al (conspiranoic) Russia Today, el polític va dir que les últimes dècades han vist el creixement de la presència extraterrestre a la Terra a causa que els humans van inventar la bomba nuclear.

Tenen por molt que puguem ser tan estúpids com per tornar a fer servir armes nuclears, i això causaria un gran mal, tant a nosaltres com a ells“, va dir Hellyer, ministre de Defensa del país nord-americà entre 1963 i 1967.

Hellyer, de 90 anys, va assegurar que els alienígenes porten milers d’anys visitant-nos i que hi ha gent que ja està denunciant el que els governs saben i oculten sobre aquestes visites.

Segons ell, cada visita respon a una senzilla pregunta: “Què dimonis estan fent avui en aquesta casa de bojos?”.

Hellyer, que porta diversos anys realitzant semblants declaracions, va dir haver vist un ovni, que va descriure com una “estrella”. També va esmentar que “l’estrella de Betlem va ser un dels plats voladors de Déu“.

L’exministre, que anteriorment creia que existien entre 2 i 12 espècies extraterrestres, ara sosté que podrien ser fins a 80, segons informacions que ha rebut.

Segons el polític, alguns són alts (rossos nòrdics) i altres són baixos d’estatura (baixos grisos) semblants a alguns dibuixos que els pinten amb un gran cap i grans ulls marrons. Només una o dues espècies podrien ser perilloses, sosté.

Va relatar que dues criatures extraterrestres femenines van anar de compres a Las Vegas vestides de monges.

Ells són aquí entre nosaltres i no tinc por, perquè en la majoria dels casos, pel que fa a les tecnologies, estan a anys llum de nosaltres i hem après moltes coses d’ells“, ha assegurat.

Entre les tecnologies compartides esmentar les armilles antibales Kevlar, els díodes emissors de llum (LED) i els circuits integrats.

Podríem aconseguir moltes més, sobretot en medicina i agricultura, si les utilitzem amb fins pacífics”, va dir. No obstant això, ha dit que creu que “alguns entre nosaltres estan més interessats a obtenir tecnologies militars

Els extraterrestres tenen por?

Extraterrestres pacifistes van visitar la Terra per evitar que la humanitat s’autodestruís amb bombes atòmiques després de la Segona Guerra Mundial, segons el que va anunciar un grup d’oficials retirats de la Força Aèria Nord-americana en 2010.

Reunits al Club Nacional de la Premsa a Washington DC, els exoficials van explicar que el govern nord-americà porta dècades de contacte amb extraterrestres, i que durant la Segona Guerra Mundial, els OVNIs van visitar diverses instal·lacions de la Força Aèria, i que van intervenir en les bombes atòmiques que té USA.

Els funcionaris van donar versions similars en entrevistes separades: entre 1963 i 1980 en què van repetir el que els seus propis ulls s’havien registrat: “van aparèixer llums misterioses sobre les bases militars, i tot seguit els míssils nuclears que estaven guardats aquí van passar d’estar” en alerta “a no respondre“.

L’oficial retirat Robert Jamison va afirmar que els 10 míssils que estaven al seu càrrec, es van apagar just després que rumors de llums estranyes al cel van córrer per la base. Jamison no va veure els OVNIs en persona, però segons ell molts altres en la base si ho van fer. Per què es van apagar els míssils, ningú ho sap.

La Força Aèria d’USA està mentint sobre les implicacions de seguretat nacional d’objectes no identificats en les bases aèries nuclears i podem demostrar-ho“, va afirmar el Capità Robert Sales, que va afirmar que ell mateix va ser testimoni d’un esdeveniment relacionat amb ovnis en primera persona el 16 de març de 1967, a la Base Aèria Malmstrom, Montana, que albergava míssils nuclears Minuteman. “Jo estava de guàrdia quan un objecte es va acostar i va començar a planar directament sobre el lloc”.

Els míssils van ser desactivats -fent referència a 10 míssils Minuteman– i el mateix va passar en un altre lloc una setmana després. Hi ha un gran interès en els nostres míssils per part d’aquests objectes, i vinguin d’on vinguin personalment crec que no és del planeta Terra …. “.

Altres afirmen haver vist una activitat similar al Regne Unit. Coronel Charles Halt va dir que va veure un ovni a l’antiga base militar de la RAF Bentwaters, prop d’Ipswich, fa 30 anys, el qual va veure com disparar un raig de llum cap a la base i després va escoltar a la ràdio militar que els extraterrestres havien aterrat a l’interior de l’àrea d’emmagatzematge nuclear.

Crec que els serveis de seguretat tant dels Estats Units i el Regne Unit han intentat – tan llavors com ara – subvertir el significat del qual va passar en Bentwaters RAF mitjançant l’ús de mètodes de desinformació“, va afirmar Halt.

Després de les seves experiències, la majoria dels oficials pensa que els extraterrestres no són hostils, sinó que els extraterrestres tenen por de les armes nuclears i que intenten mostrar-li a la humanitat els errors que estan cometent i com de prop estaven en aquells moments de destruir-se a si mateixos. L’investigador d’ovnis Robert Hastings, qui va agrupar els testimonis dels oficials, creu que aquest tipus d’incidents podrien seguir passant avui en dia, només que la gent no sap d’ells.

Els oficials van fer una crida al govern nord-americà a lliurar la veritat sobre el contacte amb extraterrestres que van ocórrer entre 1947 i 1969 quan es van gravar més de 12.000 albiraments, dels quals 701 es mantenen com a “no identificats”.