Així com els gossos són els nostres guardians en el món físic, els gats són els nostres protectors en el món energètic, i durant el temps que passa despert, el gat va ‘netejant’ la teva casa de les energies intruses

Els gats: els nostres protectors al món energètic | Diari CatalàEls gats poden estar moltes vegades en llocs amb baixa circulació d’energia Chi vital per poder activar aquesta àrea. Moltes vegades el gat es queda mirant al no-res, totalment concentrat … Ell de segur veu coses que nosaltres no veiem, des d’insectes microscòpics fins éssers d’altres dimensions. Moltes vegades el seu gat va per un lloc aïllat de la casa i comença a miolar, no és només que ell vol atenció, és una espècie d’alerta que ell està donant: la qualitat d’energia d’aquest lloc necessita millorar.

Quan dorm, ell filtra i transforma aquesta energia.

Els gats: els nostres protectors al món energètic | Diari CatalàEl nostre estrès diari és absorbit pel gat. Quan és massa i el lloc està molt carregat d’energia negativa, no és estrany que el gat és posi malalt. És clar que el gat no és l’únic responsable per l’equilibri energètic de la casa, però ell s’esforça molt. Com més harmonia existeixi en el seu ambient, menys energia negativa ell necessitarà filtrar i conseqüentment serà més feliç i saludable.

Quan dormim, els nostres cossos astrals se separen del cos físic i van per una cinquena dimensió, la dimensió sense temps ni espai: la dimensió en què estem quan somiem. Per falta d’entrenament i preparació, la gran majoria de les vegades no veiem aquesta dimensió tal com és, en comptes d’això la ‘disfressem’ i codifiquem com el nostre contingut psíquic i inconscient. Els gats moltes vegades ens acompanyen en aquests viatges astrals o protegeixen el nostre cos astral, a més de cuidar-nos d’esperits indesitjables quan estem dormint. Aquestes són les raons per les quals a ells els agrada dormir amb nosaltres al llit.

Els gats posseeixen una connexió amb el món màgic, invisible.

Els gats: els nostres protectors al món energètic | Diari CatalàEls gats també monitoritzen la nostra evolució. Durant la seva convivència amb nosaltres, ells transmeten informacions a les dimensions superiors, servint com radars i transmissors.

Com transformadors d’energia que son, ells ens ajuden a la cura, els gatets són professors, que ens ensenyen estimar, un amor lliure, no submís. Per això tantes persones tenen dificultat en conviure amb gats i els troben ‘interessats’. Primer, has de conquerir la confiança del gat, després, has d’aprendre a respectar-lo. Ell et demostrarà afecte quan realment esguitis preparat i no quan tu vulguis. Els gats reflecteixen amor, des del punt de vista energètic, persones que tenen al·lèrgia als gats són persones que tenen dificultat en deixar entrar l’amor a les seves vides.

Els gats: els nostres protectors al món energètic | Diari CatalàD’acord amb Caroline Connor, si hi ha moltes persones en la família i un únic gat, ell pot quedar sobrecarregat absorbint la negativitat de tots. És bo tenir més d’un gat per dividir la càrrega entre ells, sobretot en aquests casos. Si tu no tens un gat, i de sobte apareix un en la teva vida, és perquè tu necessites un gatet en una època específica.

El gatet està volent ajudar-te, si tu no ho pots acollir, és important que li trobis una llar. El gatet va arribar fins a tu per alguna raó que tu no pots comprendre a escala física, però tu pots descobrir-lo a través dels somnis, moltes vegades el gatet apareix, compleix la seva funció i se’n va.

Els gats: els nostres protectors al món energètic | Diari CatalàQueda’t atent a la forma com els gats reaccionen a les visites a casa teva, moltes vegades ells estan intentant protegir d’un camp energètic negatiu.