Els grans presidents s’avergonyeixen de Trump

0
New Yorker portada

La darrera portada de la prestigiosa New Yorker mostra alguns dels presidents dels EUA més coneguts avergonyint-se del discurs de Donald Trump

El discurs de Donald Trump no agrada fins i tot entre les files republicanes. Cada vegada són més les veus que alerten del seu discurs, fins i tot entre les bases més moderades del Partit Republicà, que es debat entre la preeminència del discurs del Tea Party –branca més intransigent i d’extrema dreta- i el discurs moderat que ha caracteritzat el Partit durant dècades.

En l’edició d’aquesta setmana de la revista, s’ilustra la portada amb la imatge d’alguns ex presidents dels EUA com Kenned o Lincoln, entre d’altres, avergonyits mentre senten un discurs del multimilionari candidat.

La revista New Yorker és una prestigiosa revista nord-americana especialitzada en reportatges, assaigs i vinyetes. Va començar com a setmanari i actualment publica 47 edicions a l’any, incloent cinc edicions quinzenals.

Compartir
Article anteriorUn famós tertulià, nou president de Portugal
Article següentSteven Spielberg versionarà la història infantil ‘Mi amigo el gigante’
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]