Segons Karen Hudes, ex executiva del Banc Mundial, extraterrestres Homo Capensis dominen el Vaticà i l’economia global

Els Homo Capensis controlen el món | Diari CatalàQue ‘els alienígenes governen el món’ és una cosa de la qual es va comentant en els cercles alternatius fa molt de temps. No obstant això, que digui una persona que va treballar en un organisme de gran importància com ho és el Banc Mundial, una alta institució illuminati, que els Homo Capensis controlen el món, crida l’atenció.

Criatures no humanes de cap allargat i coeficient intel·lectual de 150 controlen el Vaticà i la banca del món.

Amb aquestes paraules, Hudes no va tenir problemes en contestar a la pregunta del seu interlocutor relativa a qui estarien manejant l’orbe a les ombres.

 

Per a ella, aquests éssers estarien des de fa molt temps en els llocs de poder.

No és la raça humana. Els anomenen Homo Capensis. Han estat a la Terra al costat de la humanitat des d’abans de l’edat de gel

Ha afirmat sense escarafalls. Per exemplificar-ho, va parlar de les mitres que usaven alguns faraons egipcis per cobrir-se la seva allargada cap i de les misterioses calaveres peruanes.

Els Homo Capensis controlen el món | Diari CatalàHudes va estudiar Dret a la Universitat de Yale i economia a la Universitat d’Amsterdam. També va treballar en l’Export-Import Bank dels EUA i posteriorment al Departament Legal del Banc Mundial on es va convertir en una assessora d’alt nivell.

Les paraules de Hudes, que els Homo Capensis controlen el món, per a molts poden sonar absurdes, però si s’uneixen a les de l’exministre de Defensa del Canadà, Paul Hellyier, qui en un congrés ufológic realitzat l’any passat, va afirmar que hi ha alienígenes treballant en el Govern nord-americà.

A continuació l’entrevista completa a Karen Hudes dividida en dues parts: