Wilde fa el millor gol de la J10 de la LNFS

0
Els cinc millors gols de la LNFS
@youtube


Wilde, Cuco, Eseverri, Jorge Santos i Adolfo protagonitzen els cinc millors gols de la LNFS d’aquesta jornada

Potser no es parlarà d’aquests jugadors ni les seves jugades sortiran per la televisió, però ells són els encarregats de protagonitzar els millors gols del futbol sala nacional.

En la cinquena posició tenim a Adolfo, del Catgas, i el seu golàs davant el Jumilla que, després de recuperar una pilota al seu camp, va anar directe cap a la porteria contrària i va introduir l’esfèric a la xarxa per sobre del porter.

A continuació, Jorge Santos, del D-Link Saragossa, defineix a la perfecció driblant a un contrari i superant al porter del Jaén amb la cama esquerra.

En tercer lloc, Eseverri, del Magna Gurpea, executa una volea impecable per superar a Cristian, el porter del Barça Lassa.

El protagonista del segon millor gol és Cuco, jugador del Jaén, que amb un xut des de la banda supera al porter del D-Link Saragossa, que no s’esperava aquesta rematada.

I finalment, Wilde, del Barça, aconsegueix el millor gol d’aquesta jornada en el partit contra el Magna Gurpea al Palau, després de desfer-se de dos rivals i rematar amb la cama dreta per introduir la pilota per l’escaire de la porteria.