Els New York Knicks han superat a Los Angeles Lakers com la franquicia més valuosa de tota la NBA, obtenint un valor d’uns 3.000 milions de dòlars

Tal i com surt publicat a l’informe “The Business of Basketball” de Forbes, la NBAconsiderada la millor lliga de bàsquet del món, ha aconseguit incrementar el valor de les seves 30 franquícies fins a una mitjana de 1.250 milions de dòlars, el que significa un 13% més que al 2014.

I entre aquestes desorbitants i positives xifres destaquen els Knicks, que han superat als Lakers en la primera posició del rànking. Els de New York tenen ara un valor estimat d’uns 3.000 milions de dòlars, mentre que els de Califòrnia es queden en 2.700 milions. Només un equip, els Brooklyn Nets, han generat més despeses que ingressos: 5,7 milions de dòlars de pèrdues. Això demostra que el creixement de la lliga segueix essent imparable.

El valor de totes les franquicies. Foto: Twitter

Beneficis històrics

Els 30 equips de la NBA van ser capaços de generar uns ingressos de 5.200 milions de dòlars i 900 milions en beneficis. Dues xifres històriques directament relacionades amb el contracte que la lliga nordamericana va signar a l’estiu amb Warner (24.000 milions en 9 anys pels drets televisius).