Els partits del Catgas E. Santa Coloma a casa no es podran veure per ‘streaming’

0
La lliga no retransmetrà els partits del Catgas com a local
Els partits al camp del Catgas no es veuran via 'streaming'
La lliga no retransmetrà els partits del Catgas com a local
El Catgas-Aspil no es veurà per ‘streaming’

El club informa mitjançant un comunicat oficial que el Pavelló Nou no disposa d’eines suficients per poder ser retransmesos

Aquest divendres es disputa la cinquena jornada de Lliga i el Catgas E. Santa Coloma disputa al Pavelló Municipal de Santa Coloma el seu matx contra l’Aspil Ribera Navarra. Malgrat que durant les últimes setmanes els aficionats del futbol sala poden gaudir de tots els partits gràcies als canals de televisió o la emissió via streaming, els seguidors de l’equip català hauran d’anar al camp a partit d’ara si volen veure els jugadors del seu club. I és que, tal com ha informat el Catgas E. Santa Coloma a la seva web oficial (http://www.fsgarcia.cat/), el projecte de la LNFS per veure tots els partits no emesos per televisió no es podrà realitzar al camp del Catgas. A continuació us mostrem el comunicat oficial que ha fet el club i que es pot llegir en la seva web:

Comunicat oficial

El projecte engegat per la LNFS aquesta temporada per oferir en directe via en línia (streaming), els partits de Lliga de Primera Divisió que no siguin emesos per Teledeporte o les televisions autonòmiques i locals, no es podrà dur a terme a Santa Coloma de Gramenet. El nostre club vol informar que el Pavelló Nou, que acull els partits del primer equip, manca de la infraestructura adequada per garantir el desenvolupament normal d’aquest tipus de retransmissions.
Les exigències mínimes establertes per la LNFS no es poden complir i les gestions realitzades a través de l’Ajuntament de la ciutat, titular de la instal·lació, amb l’operador de telefonia que ha de subministrar el servei de fibra òptica, han resultat del tot infructuoses.
Des de Catgas Santa Coloma volem expressar públicament que som aliens al problema suscitat, que lamentem profundament la impossibilitat que els aficionats al futbol sala puguin veure els nostres partits de casa per l’absència de la tecnologia adequada, i agraïm els esforços de l’Ajuntament, a través de l’Institut Municipal d’Esports (IME), en la cerca de solucions.

Anulats els passos federatius

Per altra banda, Catgas E. Santa Coloma també informa a la seva pàgina web que per a aquesta temporada 2015-2016 els passos federatius d’entrenadors, jugadors, àrbitres i monitors estan anul·lats així com el dels representants de jugadors, a excepció dels acords que hi ha establerts amb ANEFS i la Federació Catalana de Futbol, prèvia acreditació a través d’aquestes mateixes organitzacions. I el club també recorda als aficionats que tota persona que vulgui accedir al pavelló amb una entrada o invitació reduïda o infantil (menor de 12 anys) haurà d’acreditar la seva condició mitjançant el DNI (en cas dels menors) o el carnet que correspongui en cas d’aturats, pensionistes o jubilats.