Els pilots del Team Estrella Galicia marxen optimistes a Japó

0
Rabat sense pressió per les 4 carreres que li queden a Moto2
Estrella Galicia 0,0 MarcVDS
Rabat sense pressió per les 4 carreres que li queden a Moto2
Estrella Galicia 0,0 MarcVDS

Rabat: “El campionat està difícil però no impossible”

Abans de viatjar cap al Japó per afrontar el triplet asiàtic, Tito Rabat es mostrava optimista per aquestes 4 carreres que queden, tot i que és conscient que el campionat està difícil. Recordem que Tito actualment és segon a 78 punts de Zarco quan queden 100 punts en joc.

“El campionat està en una situació difícil però no impossible, no tinc cap mena de pressió de cara a les 4 últimes carreres d’aquesta temporada”, declarava el pilot català que ja té definit el seu futur i després d’aquestes últimes 4 carreres (el triplet asiàtic i València) serà oficialment pilot de MotoGP sota la mateixa escuderia.

“Japó és un circuit especial que m’agrada molt i després venen Austràlia i Malàisia que em passa el mateix. El meu ànim és divertir-me en aquestes últimes quatre carreres de la temporada i donar el màxim per guanyar-les totes” deia Tito en declaracions al seu equip abans d’agafar l’avió direcció a Japó per afrontar 3 setmanes seguides de carreres.

El meu equip ha fet un pas endavant pel que fa a les suspensions, però encara ens toca seguir treballant per millorar les suspensions Öhlins, sobretot en les corbes lentes. Arribem a Àsia i Austràlia sabent que estem en bona forma” declarava finalment un optimista Tito Rabat.

Àlex Márquez satisfet de la seva adaptació a Moto2
Estrella Galicia 0,0 MarcVDS

Àlex Márquez content amb el seu progrés a Moto2 i amb ganes de pilotar a Japó

El “petit” dels Márquez es mostra “content amb els progressos fets a Aragó” i afirma que després de no sumar cap punt en les dos últimes carreres se’n va anar bastant content d’Aragó després de fer la seva millor classificació de l’any i de sentir-se molt a gust a sobre de la moto.

El pilot de Cervera reconeix que Motegi (Japó) no és un dels seus circuits preferits però “s’adapta bastant al meu estil ja que hi he guanyat els dos últims anys a Moto3“. Tot i que reconeix que aquest any li costarà una mica més ja que és un circuit de “stop and go” i la Moto2 és una mica més pesada que la Moto3.

El xassís actualitzat que vam provar a Motorland ens hauria d’ajudar a anar una mica millor“, amb aquestes paraules acabava un Álex Márquez bastant optimista amb les 3 carreres seguides que venen.

Redding amb ganes de fer un bon paper a Motegi
Estrella Galicia 0,0 MarcVDS

Redding: “M’agrada el circuit de Motegi i es pot adaptar bé a la Honda RC213V”

Redding assumeix que a Aragó van tenir uns petits problemes tècnics a carrera que el van privar de fer un millor resultat, però es mostra optimista d’arreglar-los a Motegi i fer un bon paper en “un circuit que m’agrada i que es pot adaptar bé a la Honda RC213V“.

En referència als problemes patits a Aragó Redding declarava el següent: “Vam patir sobretot pel que fa a l’adherència del pneumàtic del darrera i les suspensions posteriors. Però és important ser optimista de cara a les 3 carreres consecutives que venen“.

El pilot britànic va remarcar que el fet de córrer 3 carreres en 3 setmanes és molt exigent ja que el temps de recuperació pel pilot és només de 2 dies. “Però és un fet que ens passa a tots i simplement ho has de fer“.

Per mi l’objectiu del cap de setmana segueix sent el mateix, intentar entrar a la Q2 el Dissabte i després quedar entre els 10 primers Diumenge” finalitzava un Scott Redding amb visibles ganes de pujar-se ja sobre la Honda al Japó i fer un bon paper en aquest triplet asiàtic.