Els pilots d’Honda optimistes abans de Philip Island

0
Pedrosa marxa a Austràlia amb una inèrcia molt positiva
FRIEDEMANN KIRN
Austràlia un dels circuits preferits de Márquez
JAIMEOLIVARESGGPP2015

Márquez: “Philip Island és un dels meus circuits preferits”

El pilot Marc Márquez arriba a Philip Island (Austràlia) després de fer una 4a posició a Motegi (Japó). El català és conscient que el cap de setmana a Motegi no va ser bo en quant a ritme i resultat però considera que les condicions de pluja el van afavorir ja que li va permetre no forçar molt el dit operat just abans de volar al Japó per una caiguda en bicicleta entrenant.

Aquestes han sigut les seves paraules:

Al Japó no vam tenir un bon cap de setmana, tot i que podria haver estat molt pitjor. En condicions de pluja no estressava tant la mà lesionada i això és positiu. Ara anem a Austràlia i tinc moltes ganes, perquè Phillip Island és un dels meus circuits favorits“.

Pel que fa al traçat, considera que és millor que el de Motegi ja que no té tantes frenades fortes i això li anirà bé de cara a no haver de forçar tant el dit.

Pel que fa a les seves aspiracions aquest cap de setmana a Philip Island Marc Márquez comentava el següent:

Treballarem dur des de la primera sessió lliure de divendres per intentar trobar la millor posada a punt. Ara intentaré deixar descansar la meva mà uns dies, perquè és un circuit molt físic amb molts canvis de direcció”.

Pedrosa marxa a Austràlia amb una inèrcia molt positiva
FRIEDEMANN KIRN

Pedrosa: “Sóc molt positiu i tenim una bona inèrcia”

Després de guanyar el cos a cos amb Rossi a Aragó i la victòria a Motegi, Pedrosa viatja a Austràlia amb la moral al màxim i ple de confiança per seguir en la bona línia en el que queda de campionat.

“A Motegi vam aconseguir un resultat fantàstic, després d’un cap de setmana difícil. Sóc molt positiu i tenim una bona inèrcia amb vista a la pròxima carrera a Austràlia. Phillip Island pot ser un circuit complicat a causa de les condicions meteorològiques, així que treballarem dur i intentarem aconseguir una bona posició en els entrenaments cronometrats“.

Pel que fa a les seves aspiracions a Philip Island el pilot de Castellà del Vallès comentava el següent:

Haurem de veure com funciona la nostra moto allà aquest any. De totes maneres, lluitarem dur i espero tornar a estar al podi“.