Els premiats de la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català

0
Gala Estrelles Futbol Català
Cartell promocional de la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català
Gala Estrelles Futbol Català
Cartell promocional de la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català

Piqué, Héctor Bellerín i Sergio González, principals guardonats a la Gala de les Estrelles del Futbol Català que tindrà lloc el pròxim 9 de novembre a l’Antiga Fàbrica Damm

Ahir es va reunir el jurat de la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català i va acabar de decidir els guanyadors de cada categoria de la campanya 2014-15. Els vots es dividien entre les Federacions i els federats (50%) i el jurat (50%), i el resultat va ser el següent: Gerard Piqué ha estat el guanyador de la categoria de millor jugador, Sergio González en la de millor entrenador i Héctor Bellerín en la de futbolista català amb més projecció. El defensa blaugrana s’ha imposat al seu company d’equip, Aleix Vidal, i al porter d’Alcover Kiko Casilla; Sergio González s’endurà el guardó en superar a les votacions a Josep Guardiola, entrenador del Bayern Munich, i Paco Herrera, que fa poques jornades va ser cessat com a entrenador del Las Palmas, equip amb què la passada temporada va pujar a Primera Divisió; i el defensor de l’Arsenal anglès Héctor Bellerín ha estat votat com a jugador català amb més projecció per davant del porter de l’Espanyol Pau López i el davanter de la Lazio Keita Balde. Raúl Tamudo rebrà el Premi del Jurat per la seva trajectòria; el de Santa Coloma és el màxim golejador català de la història a la Lliga.
També es premiaran altres categories a la Gala de les Estrelles del Futbol Català, la qual tindrà lloc el pròxim 9 de novembre a l’Antiga Fàbrica Damm. Com a millor jugadora s’emportarà el premi Alexia Putellas, que ha passat per sobre de les seves companyes al Barça Marta Torrejón i Marta Corredera; i Xavi Estrada ha estat escollit millor àrbitre per davant de Joan Méndez i Josep Subirats.
A la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català també hi ha espai pel futbol sala. Dani Salgado ha estat escollit com millor jugador en un ventall de tres homes en què també estaven Dídac Plana i José Miguel Ruiz; Nerea Vilalta serà premiada com a millor jugadora per davant de Clàudia Pons i Anna Costa; i Xavier Passarrius és el millor entrenador de futbol sala de la temporada 2014-15, escollit per sobre de Marc Carmona i Juan Antonio Miguel.