The Witcher 3 el millor de 2015 segons els premis Titanium

  0

  Els premis Titanium celebren la seva cinquena nit a Bilbao premiant The Witcher 3: Wild Hunt per partida doble

  La capital biscaïna va ser ahir nit, i per cinquè any consecutiu, l’encarregada d’acollir una de les principals celebracions nacionals referides a la indústria del videojoc. Els premis Titanium, englobats dins el Fun&Serious Game Festival, són un dels punts de reunió anuals més importants de premsa, creatius i personalitats mediàtiques, i són també el moment de decidir quins són aquells títols que marxen a casa amb un o més guardons sota el braç.

  Com amb de The Witcher 3: Wild Hunt, protagonista de la vetllada, que s’enduu els premis Titanium a Millor Videojoc de l’Any i Millor Guió. Es tracta d’una de les grans produccions del 2015, amb un pressupost de creació superior als 76 milions d’euros (81 milions de dòlars) i amb una facturació de 6 milions de còpies venudes les primeres sis setmanes. El títol que tanca la trilogía del bruixot ha tingut tant èxit que ha traslladat la seva història al cinema, adaptada dels llibres de l’escriptor polonès Andrej Sapkowski, amb un llargmetratge que arribarà l’any 2017.

  Bons números a nivell nacional

  Els premis Titanium també han reservat un generós espai a la creació estatal. Los Delirios de Von Sottendorff, desenvolupat per Delirium Studios, marxa a casa amb el premi a Millor Idea Original. A més, el premi al Millor Serious Game és per Takos Japanese, un videojoc creat a Madrid que ajuda a aprendre japonès.

  Els premis Titanium han comptat amb diversos convidats especials. Alexey Pajitnov, creador de Tetris, ha estat l’encarregat de rebre el premi Biscaia. Els altres dos guardons honorífics han acabat a les mans de Tim Schafer, el principal responsable d’aventures gràfiques com Monkey Island i James Armstrong, Vicepresident i Director General de Sony Computer Entertainment Iberia. La resta de guardonats es poden consultar aquí.