Els protagonistes del CES 2016 de les Vegas seran la robòtica i la realitat virtual

  0
  CES 2016 de les Vegas | Diari Català

  CES 2016 de les Vegas | Diari Català

  En el proper CES 2016 de les Vegas destacarà la Robòtica, Realitat Virtual i Realitat Augmentada.

  La pròxima edició del CES 2016 de Las Vegas, un dels esdeveniments tecnològics més importants del món, reflectirà una vegada més el curs i les tendències que el món de la tecnologia va prenent. Així que, com no podia ser d’una altra manera, CES 2016 de les Vegas dedicarà un espai molt important a tres tecnologies en auge: la Robòtica, la realitat virtual i la realitat augmentada.

  La CEA (Consumer Electronic Association), organitzadora de l’esdeveniment, ha anunciat que l’espai dedicat a aquestes tres tecnologies ocuparà un 70% més que l’edició passada, sumant en total prop d’un centenar d’expositors.
  Pel que fa a la Robòtica, fins a 20 expositors participaran en CES 2016 de les Vegas, incloent-hi alguns dels majors fabricants mundials de robots com Nidec Corporation, iRobot, ECOVACS Robotics, Robocare Co, Ninebot Inc. i Future Robot Co

  Les novetats corresponents a aquesta àrea se centraran en les millores de la seva capacitat de moviment, reacció a l’entorn i aspectes sensorials de la vista o l’oïda, mostrant aplicacions pràctiques en sanitat, manteniment de la llar o formació.

  La zona Gaming and Virtual Reality comptarà amb la participació de més de 40 companyies com Oculus VR, Virtuix o Sphero, mostrant entorns de realitat virtual en jocs, educació, medicina, etc.

  La Realitat Augmentada estrenarà en CES 2016 de les Vegas una zona exclusiva, on es podran conèixer les novetats de l’agència espacial nord-americana NASA o companyies com Marxent i Occipital.

  El creixement i la importància que li dedicarà l’esdeveniment a aquestes tecnologies es deuen, segons Gary Saphiro, president i CEO de CEA, al fet que “són unes de les tecnologies que més han evolucionat en els últims anys. Les seves aplicacions estan cridades a canviar i millorar bruscament molts aspectes de la nostra vida i seran essencials en la transformació de la indústria tecnològica en l’àmbit mundial, a causa del seu potencial de creixement.

  CES 2016 Las Vegas rebrà la visita de gairebé 180.000 visitants de 150 països de tot el món, 50.000 dels quals arribaran de fora dels Estats Units.