Els riures de Messi i Álvaro

0
Els riures de Messi i Álvaro - Diari Català
El davanter blaugrana es va queixar de la duresa excessiva dels seus rivals | FOTO: LaLiga.es

Després d’una jugada del partit Messi i Álvaro van intercanviar paraules i l’argentí va respondre a un “ets molt baixet” del defensa càntabre amb un “i tu molt dolent”

Corria el minut 80 de la tornada de l’eliminatòria entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol quan es va produir la jugada: Leo Messi tira una paret i Álvaro González xoca amb el davanter barcelonista, que cau al terra i es queixa d’un cop a la cara. Tot seguit les imatges de la televisió mostren un breu intercanvi de paraules entre els dos protagonistes, després del qual ambdós se separen rient. En declaracions després del partit el defensa ‘perico’ va confirmar la conversa comentantnomés li puc dir que és molt baixet i ell em contesta que jo sóc molt dolent.

Ens riem els dos i hem de deixar-ho aquí i no fer-li més voltes”, va continuar Álvaro, que confessar que es considera un defensa “intens i dur, que va al xoc”. Aquest va ser el tercer ‘frec’ entre Messi i Álvaro, que es van trobar en diverses accions i que va acabar amb l’argentí qüestionant una actuació massa expeditiva del càntabre.

Ell em pregunta si ha estat intencionat i li dic que no”, justifica el central, que va voler comparar-se amb Mascherano, explicant que aquests “són partits bonics de jugar però cal disputar-los amb intensitat. En aquest sentit se’m donen bé, igual que a ell. Els dos som persones amb caràcter i el considero un gran professional”.

Malgrat insistir que el que passa dins del camp passa el que passa i que fora no hi ha cap problema, en ser qüestionat sobre la rebuda del RCDE Stadium al FC Barcelona, amb pancartes i cants ofensius, el defensa va mostrar-se taxatiu i va sentenciar en diverses ocasions que “condemno qualsevol tipus d’incident extraesportiu. Estic en contra de la violència i els insults, cadascú hauria de tirar cap al seu bàndol però deixant-ho en una rivalitat dins d’un camp”.

Les imatges de televisió mostren el moment en el qual ambdós jugadors van intercanviar comentaris.