Els talibans situen per primera vegada en un comunicat l’ambaixada d’Espanya a Kabul com a “blanc” del seu atemptat

Els talibans han emès un comunicat en el qual per primera vegada parlen expressament de l’ambaixada d’Espanya com a “blanc” de l’atemptat terrorista del desembre passat en què van morir dos policies espanyols. Fins ara, els comunicats dels talibans assenyalaven només la casa d’hostes que hi havia al costat de l’edifici diplomàtic.

Els terroristes fan al·lusió a aquest atac en un comunicat en el qual fan balanç dels seus atemptats al llarg del mes de desembre en el qual, segons diuen, “els invasors estrangers i les seves forces sequaces internes no van poder salvar a la ciutat de Kabul dels atacs i operacions ben planejades de mujahidins contra ells”.

“El divendres 11 de desembre, una casa d’hostes dels brutals invasors estrangers i l’ambaixada espanyola adjacent es va convertir en el blanc dels atacs conjunts de martiri dels mujahidins”, diuen en aquest comunicat recollit per Europa Press. Els talibans parlen de set hores al referir-se a la durada de l’assalt i cinquanta persones mortes o ferides.