L’organització atorga els premis ‘Eloy de la Iglesia’ i ‘Ciudad del Paraíso’

Aquesta setmana es comencen a atorgar els primers premis importants del 19è Festival de cine de Màlaga. El director i guionista Santi Amodeo i el veterà actor Emilio Gutiérrez Caba són els afortunats que han rebut les dues primeres estatuilles del ramillete de gessamí.

El director i guionista Santi Amodeo ha rebut en una gala celebrada en el Teatre Cervantes de Màlaga el Premi ‘Eloy de l’Església’, un guardó que certifica la seva trajectòria cinematogràfica amb grans obres creades de la seva mà com són els llargmetratges ‘El factor Pilgrim’ (2000), o bé, la dramàtica ‘Astronauta’ (2003).

Un altre dels premiats, que rebrà el seu guardó aquesta mateixa nit a la gala Ciudad del Paraíso, és l’actor Emilio Gutiérrez Caba. A l’intèrpret li concedeixen la famosa Bisnaga de Plata per destacar la seva evolució com a actor durant aquests anys (54 anys des que va començar amb la companyia de teatre de Lilí Murati).

El 19 Festival de Màlaga del Cinema Espanyol, se celebra aquest 2016 del 22 d’abril a l’1 de maig i durant aquesta setmana s’aniran presentant llargmetratges de la mida del thriller ‘Acantilado’ (2016) protagonitzada per l’actor català Daniel Grao, la segona cinta de l’Alba González de Molina, ‘Julie’ (2016), o també, la bèl·lica i romàntica ‘Gernika’ (2016).