Adebayor:
L'atacant africà va fer aquest original comentari a la seva presentació amb el Crystal Palace | FOTO: @cpfc

El davanter togolès Emmanuel Adebayor ha afirmat que no té gaire informació sobre el seu nou club però que coneix jugadors que l’ajudaran a adaptar-se

Després d’uns mesos sense equip Emmanuel Adebayor és nou jugador del Crystal Palace. El davanter de 31 anys, ex del Mónaco, Real Madrid, Arsenal, Manchester City i Tottenham entre altres arriba als ‘eagles’, que són 11ns a la Premier League, per ajudar a l’equip a classificar-se per a unes competicions europees que ara veu a sis punts. D’aquesta curiosa manera el golejador, tan prolífic com excèntric, ha expressat la seva voluntat per ajudar al seu nou equip.

No sé gaire sobre el club però és millor aprendre així que buscaré a Google per saber-ne més”, explicava el togolès, que afegia que “el Palace juga el futbol que m’agrada i té alguns jugadors que són amics meus. Tot això em va fer venir aquí”. “Conec a Zaha, Bolasie i Puncheon així que tinc ganes d’entrenar amb ells per adaptar-me a l’equip, no crec que em costi gaire”, repetia el davanter, que va reiterar les seves ganes d’ajudar a complir els objectius.

Qui també va opinar sobre la seva arribada va ser el seu nou entrenador, Alan Pardew, que va reconèixer que ja volia fitxar-lo “quan estava (el propi Pardew) al West Ham i al Newcastle” i que està content amb la seva “qualitat i el seu caràcter”. “No serà titular el dissabte perquè no ha fet molts entrenaments però potser juga. Està centrat en adaptar-se ràpid i recuperar aviat la forma”, comentava l’anglès, que va declarar que no sapsi el podrem retenir a final de temporada si ho fa bé”.