El paddock de MotoGP es reuneix a la recta del Circuit de Barcelona-Catalunya en record del pilot balear

Pilots, equips, treballadors i afeccionats reunits en el Circuit de Barcelona-Catalunya per presenciar el Gran Premi de Catalunya, reten un emotiu homenatge a Luis Salom culminat amb un minut de silenci i un llarg aplaudiment.

La graella al complet de les categories de MotoGP, Moto2 i Moto3 acompanyaven a la recta del circuit català l’equip de Luis Salom -comandat pel seu mànager Edu Perales- que lluïa samarretes amb el misstage ‘Luis, sempre en els nostres cors’. Diverses personalitats com el president de la Generalitat Carles Puigdemont, o el director general executiu de Dorna, Carmelo Ezpeleta, eren presents.

Tots s’ajuntaven entorn d’una gran pancarta amb la imatge de Salom i les paraules ‘LS39 Always’, abans de guardar un emotiu minut de silenci només trencat al final amb els aplaudiments dels afeccionats.

Luis Salom perdia la vida divendres a conseqüència del greu accident patit en la segona sessió d’entrenaments lliures de la categoria de Moto2. El balear se n’anava a terra en el revolt número 12, i va haver de ser traslladat “en condició molt greu” a l’Hospital General de Catalunya per carretera.