ACTUALITZACIÓ – L’operació antidroga a Valls té rèpliques a Reus i Cambrils

0
desaparegut Osca
La guàrdia civil ha trobat el cos sense vida | Diari Català ()Foto: Europa Press

S’han detingut cinc persones, tres a Valls, una a Reus i la cinquena persona a Cambrils. L’operatiu de la Guàrdia Civil ha començat aquesta matinada al centre de la capital de l’Alt Camp, i és la continuació d’un operatiu contra el tràfic de cocaïna.

Ja són cinc les persones detingudes en l’operació antidroga que la Guàrdia Civil coordina a Valls (Alt Camp), Reus i Cambrils (Baix Camp). El cas segueix obert per ara i no es descarten més detencions. Es tracta de la continuació d’una altra operació de la Guàrdia Civil que va iniciar al desembre, en la que es va desmantellar una banda molt activa de tràfic de cocaïna que actuava entre Salou i Cambrils, que es va saldar amb quatre detinguts i sis quilos intervinguts de droga.

A les 5 de la matinada d’avui s’ha reprès aquesta operació antidroga, dirigida per la Guàrdia Civil. A la capital de l’Alt Camp, l’operatiu busca cocaïna en quatre habitatges dels carrers Indústria, del carrer de la Cort, del carrer Anselm Clavé i de la carretera de Montblanc. Més de vuitanta agents estan actuant coordinadament entre Valls, Reus i Cambrils. A Valls s’hi han detingut tres persones.  A la capital del Baix Camp s’hi ha detingut una persona, al seu domicili de la Riera de Miró, i a Cambrils el cinquè detingut de l’operatiu fins el moment, un veí del carrer Gabriel Ferrater.