Encara busques un reproductor Android, aqui tens tres opcions

  0
  Encara busques un reproductor Android, aqui tens tres opcions

  Encara busques un reproductor Android, aqui tens tres opcions
  Concretament us anem a parlar del Lines TV, el T9 i el Rikomagic MK68.

  Parlant del més senzill dels tres, el Lines TV. Aquest reproductor multimèdia amb sistema operatiu Android es presenta en una grandària compacta (10 x 10 x 2.2 centímetres) i amb el reproductor KODI preinstal·lat, de manera que tan sol hàgiu de connectar-ho a la vostra televisió a través del port HDMI i ja pugueu començar a utilitzar-ho. Aquest petit reproductor Android integra un SoC Amlogic S805 amb quatre nuclis i una GPU integrada ARM Mali 450 acompanyat d’1 GB de memòria RAM i 4 GB d’emmagatzematge intern, més que suficient per a reproducció de continguts en resolució Full HD.

  El LinesTV integra connectivitat WiFi 802.11 b/g/n d’alta velocitat a més d’un port Fast Ethernet RJ-45, té sortida HDMI 1.2 i compta amb comandament a distància perquè puguis controlar totes les seves funcions sense haver de moure’t del sofà.

  Encara busques un reproductor Android, aqui tens tres opcions
  LinesTv

  Podeu trobar aquest petit reproductor multimèdia Android en GearBest per un preu de 33.82 euros amb l’enviament inclòs i les habituals garanties de la tenda.

  El T9

  Aquest reproductor multimèdia Android incorpora el mateix SoC Amlogic S802 de quatre nuclis amb GPU ARM Mali 450, però a diferència de l’anterior aquest funciona a una major freqüència i munta el doble de memòria RAM (2 GB) i d’emmagatzematge intern (8 GB), la qual cosa li permet reproduir continguts en resolució Ultra HD. A més compta amb WiFi d’alta velocitat i doble banda (802.11 a/b/g/n), port Gigabit Ethernet RJ-45, diversos USB 2.0 per connectar perifèrics, lector de targetes i Bluetooth 4.0.

  A més, en aquest model s’incorpora sortida d’àudio digital (SPDIF) i connectors d’antena per poder veure la televisió digital directament des del dispositiu. Com a afegit, compta amb una petita pantalla LCD en el frontal que ens mostra l’hora quan està en manera standby, i el que estem fent quan està en funcionament.

  Encara busques un reproductor Android, aqui tens tres opcions
  T9

  El T9 es pot trobar també en GearBest i a més en aquesta ocasió a preu reduït, ja que si utilitzeu el cupó de descompte GBT9 se us queda en un preu de 70.68 euros amb l’enviament inclòs a qualsevol part del món.

  Rikomagic MK68

  Aquest dispositiu munta un SoC Rockchip RK3368 de vuit nuclis ARM Cortex A53 de 64 bits que funcionin a una freqüència d’1.5 Ghz, acompanyat d’una GPU PowerVR G6110 prou potent perquè, acompanyat de les seves 2 GB de memòria RAM, pugui reproduir contingut en resolució 4K sense el menor inconvenient. Com a emmagatzematge intern té, per cert, 16 GB que són ampliables en 32 GB addicionals mitjançant targeta de memòria microSD.

  Aquest petit però potent Android TV integra quatre ports USB 2.0, Gigabit Ethernet, sortida d’àudio digital SPDIF i per descomptat WiFi 802.11 b/g/n, a més de com els anteriors comptar amb KODI instal·lat de fàbrica perquè tot sigui connectar i gaudir. Té també, per cert, comandament a distància per poder controlar-ho tot des del sofà del saló.

  Encara busques un reproductor Android, aqui tens tres opcions
  RKM

  El Rikomagic MK68 és una mica més car que els anteriors, i es pot comprar per 82.02 euros amb les despeses d’enviament inclosos.