Enduro: L’equip espanyol ha acabat tercer als ISDE d’Eslovàquia

0
pilots al isde eslovàquia
Podi ISDE Eslovàquia
Podi ISDE Eslovàquia

Enduro: Espanya acaba al podi a la World Trophy

Aquesta setmana passada es van celebrar els Sis Dies d’Enduro a Eslovàquia, on l’equip espanyol va acabar en la tercera posició.

França es va proclamar campiona del World Trophy, i la va seguir Australia, que no va aconseguir suficient ventatge com per superar els francesos.

En conjunt va ser una carrera difícil, amb molts problemes, nervis, tensions… tot i això, l’equip espanyol, composat per Jonathan Barragán, Víctor Guerrero, Cristóbal Guerrero, Josep García, Lorenzo Santolino i Jaume Betriu, va mostrar un gran nivell i un molt bon treball en equip, repetint el podi del 2014 a Argentina.

Pilot Josep Garcia
Pilot Josep Garcia

Les coses van començar bé els dos primers dies però dimecres tot es va torçar quan Lorenzo Santolino i Cristóbal Guerrero van ser sancionats per saltar-se un CP per un error de senyalització. Això va provocar que dijous sortíssin sense opcions. Finalment, la FIM va requalificar a tots els pilots penalizats gràcies a les apelacions que les federacions.

 La 90 edició de los ISDE Sis Dias d’Enduro van reunir a 35 països diferents amb més de 550 pilots, els quals havien de realitzar un total de 1.225km repartits en sis especials més el Final Test,.

[quote]Josep Alonso, delegat d’Enduro de la RFME, ha felicitat a tot l’equip, “perquè han treballt molt bé en uns Sis Dies molt durs i llargs amb problemes però tot i així el resultat final és el que importa i estem al podi… també agrair al treball dels mecànics, etc.. que han estat al peu del canyó”  [/quote]

Jaume Betriu ha comentat que tots estan “molt contents d’aquest tercer lloc. Ha estat una setmana llarga i amb molts dubtes però estem molt felisos” 

La próxima temporada els  ISDE arriben a Espanya, concretament a Navarra i serà un bon moment perquè l’equip de la RFME lluiti per la primera posició.