Energy Music Box B2 Bluetooth, un nou dispositiu per guardar a la butxaca

Energy Sistem incorpora a la seva família Energy Music Box els nous Energy Music Box B2 Bluetooth Mint, Black i Coral. Tres altaveus portàtils Bluetooth amb 6W RMS de potència acústica que ofereixen un so nítid, clar i potent. Tot això en només 214 grams i 30 mm de gruix perquè els guardis en qualsevol lloc, fins i tot a la butxaca dels pantalons.

Energy Music Box B2

Com és habitual, l’Energy Music Box B2 Bluetooth disposa de connectivitat Bluetooth 4.0, que proporciona un menor consum de bateria a l’hora de transferir arxius i facilita la reproducció sense cables. A més, el seu micròfon integrat permet respondre trucades des del mateix dispositiu, sense necessitat de tenir el teu smartphone a mà.

Amb una bateria de 800 mAh que ofereix més de 10 hores d’autonomia i càrrega completa en tan sols 2 hores, aquest dispositiu arriba al mercat amb un PVP de 19,90 euros. Però això no és tot, Energy Sistem sap la importància que cobren els gadgets en el dia a dia. Per això, el nou Energy Music Box B2 Bluetooth està disponible en tres colors tendència per a aquest 2016, aplicant així les últimes novetats en els teus dispositius.

Sens dubte, un producte que no pot faltar a la llista de gadgets per al teu smartphone, tauleta o qualsevol altre dispositiu Bluetooth si el que vols és passar-ho bé sense complicacions.