Luis Suárez i Neymar es trobaran aquest divendres en el partit que es disputarà entre les seleccions de Brasil i Uruguai amb una aposta entre els dos davanters blaugrana

Luis Suárez i Neymar, els dos membres del totpoderós trident del FC Barcelona, s’enfrontaran aquest divendres en el partit internacional que disputaran les seleccions de Brasil i Uruguai. Dos amics, alhora dos dels jugadors més en forma del planeta, es trobaran en un duel que promet ser apassionant.

Els dos davanters han confessat l’aposta que han fet depenent qui guanyi el partit. Una hamburguesa a ‘qui perd paga’. L’uruguaià ha explicat l’amistat que l’uneix amb Neymar i, fins i tot, ha fet broma amb la possibilitat de fer plegats l’escalfament previ al partit de divendres.

“Neymar és més que un company, sempre estem de bromes al Barça. Però qui guanyi gaudirà i qui perdi rebrà ànims de l’altre, perquè som tots companys per sobre de tot. Cadascú farà el millor per a la seva selecció i donarà el màxim pel seu país”, ha declarat Luis Suárez a la roda de premsa.