Concentració a Plaça Catalunya | FOTO: Barcelona amb la selecció (Facebook)

L’Ajuntament de Barcelona multarà la plataforma ‘Barcelona amb la Selecció’ per ocupació de la via pública sense permís municipal

El govern municipal desestimava la petició d’instal·lar una pantalla gegant a Plaça Catalunya per veure el partit entre Espanya i Itàlia “per motius tècnics i de seguretat”, però la plataforma ‘Barcelona amb la selecció’ desobeïa el consistori i la instal·lava.

La Guàrdia Urbana la retirava abans de l’inici de l’esdeveniment; però els responsables de ‘Barcelona amb la selecció’, assessorats pels seus consultors jurídics, van tornar-la a instal·lar per a què les més de 1.500 persones concentrades a Plaça Catalunya veiessin la segona meitat.

 

 

 

‘Barcelona amb la selecció’ va fer una convocatòria a través de les xarxes socials, en la qual s’animava a concentrar-se en aquest punt a totes les persones amb ganes de donar suport a ‘La Roja’. El consistori va desestimar la petició d’instal·lar la pantalla, així que paulatinament els afeccionats omplien la plaça entonant càntics com “Colau, canalla, volem la pantalla” i “Colau, dimissió”.

Els responsables de ‘Barcelona amb la selecció’ asseguren que des d’Interior van donar-li el permís per concentrar-se, però no per instal·lar la pantalla gegant. Després de parlar amb la Guàrdia Urbana van acordar mantenir-la a canvi de fer-se responsables de la seguretat a la plaça i fer front a la multa que, des del consistori, asseguren que aplicaran després d’aixecar l’acta corresponent.