Ensurt al carrer Llobateres de Rubí

0
bombers carrer ribes carrer llobateres rubi diari catala
Intervenció dels bombers al carrer Llobateres, Rubí | Foto: Ingrid Llorens

Una olla a pressió sense vigilància ha provocat una intervenció dels bombers, la policia local i la presència, fins i tot, dels serveis d’emergència a un carrer de Rubí

Els veïns del carrer Ribes de Rubí s’han emportat a l’hora de dinar d’aquest dijous un bon ensurt que de ben segur recordaran durant un temps. Tot a causa d’un oblit d’una de les veïnes del carrer que, havent deixat menjar al foc en diferents paelles i una olla al foc, ha descuidat d’agafar les claus de casa quan ha sortit un segon per fer un encàrrec.

Amb la por al cos i els veïns olorant cremat, han estat cridats els bombers, que en pocs minuts s’han personat al carrer Llobateres, des d’on hi ha un accés al pis. Amb una maniobra més espectacular que no pas greu, els bombers han aconseguit accedir al pis pel balcó, apagant els focs de la cuina i comprovant que no hi havia més risc a la llar.

Una vegada els bombers han assegurat la situació, els veïns han pogut respirar tranquils, així com les desenes de curiosos que s’havien aproximat fins al lloc dels fets. Per si hagués estat necessari, fins a l’incident s’han apropat també efectius de la policia local de Rubí i efectius d’emergències mèdiques que, per sort, no han hagut de fer servei.