Enthoo Evolv ITX, la nova versió edició especial de Phanteks

  0
  Enthoo Evolv ITX, la nova versió edició especial de Phanteks

  Enthoo Evolv ITX, la nova versió edició especial de Phanteks
  Phanteks presenta una nova edició especial de la Enthoo Evolv ITX

  Una de les top vendes de Phanteks és la seva Enthoo Evolv ITX, i prova d’això és que el fabricant tracta de treure-li el màxim partit llançant noves versions cada poc temps. En aquesta ocasió estem davant d’una altra Edició Limitada de la mateixa, acolorida en vermell mat al seu interior i color negre a la resta. Ja va ser anunciada a finals d’agost, però no ha estat fins ara que el fabricant l’ha posat a disposició del públic.

  Segons Phanteks, aquesta Enthoo Evolv ITX d’Edició Limitada està orientada concretament a usuaris amb plaques base mini-ITX Z170NGaming 5, Z170I Gaming Pro AC, i Z170I Pro Gamer de MSI, adequant-se a l’estètica d’aquestes per als usuaris més sibarites. Els canvis d’aquesta caixa són merament estètics, i pel que fa a funcionalitat i característiques roman igual que la versió original.

  No està de més recordar les bondats d’aquesta caixa, ja que certament està sent un èxit de vendes per alguna cosa. Amb unes dimensions de 231 x 376 x 396 mm, la Enthoo Evolv ITX de Phanteks pot donar cabuda a targetes gràfiques de fins a 33 centímetres de longitud i ha dissipadors de pràcticament qualsevol mida, ja que la placa base s’instal·la en orientació horitzontal i el dissipador pot pujar tota l’alçada de la caixa. A més, hi caben fonts d’alimentació de mida ATX estàndard, i l’única limitació real de grandària és a la placa base, que ha de ser de format mini ITX com a màxim.

  La Phanteks Enthoo Evolv ITX compte de sèrie amb un ventilador de 200 mm de diàmetre instal·lat en el frontal, un gran ventilador que s’encarrega de refrigerar pràcticament tot l’interior de la caixa. L’usuari pot afegir pel seu compte dos ventiladors addicionals de 120 mm de diàmetre a la part superior, on es pot donar cabuda també a un radiador de refrigeració líquida de fins a 240 mm de longitud, i un ventilador de 120 mm addicional en la part del darrere, un ventilador molt recomanable d’afegir doncs serviria per completar el flux d’aire per l’interior de la caixa (entra aire fresc per davant i surt aire calent per darrere).

  La nova Phanteks Enthoo Evolv ITX Edició Limitada hauria d’arribar a les botigues entre aquesta setmana i la que ve a un preu que rondarà els 80 euros.